EMPTIES #16

by - siječnja 12, 2019

Nakon što ste mogli vidjeti što se to novo našlo kod mene, vrijeme da se riješimo i smeća, odnosno proizvoda koje sam potrošila tijekom vremena proteklog od posljednjeg posta s potrošenim proizvodima. Našla se poprilično velika hrpa proizvoda, a ako vas zanima što sam to potrošila, nastavite čitati!



Duchesse blazinice- ove prazne vrećice možete vidjeti u svakome mome postu s potrošenim proizvodima, a u današnjem postu našle su se čak dvije vrećice. Odlične blazinice koje super obavljaju svoj posao, cijena im je vrlo povoljna, a u pakiranju se nalazi pozamašna količina blazinica.

Cien spužva za kupanje- ova prazna vrećica je također čest gost postova s potrošenim proizvodima, a spužva je poprilično obična, no meni je odlična! Spominjala sam ju u prošlogodišnjim listopadskim favoritima koje možete vidjeti ovdje.


Syoss Renew 7 šampon- Syoss šampone sam prije obožavala, no prije nekoga vremena su mi postali užasni, ne znam jesu li mijenjali formulu ili se moja kosa drastično promijenjila, no užasno mi je mastio kosu. Ovo je posljednji šampon koji sam imala u zalihi te sam ga potrošila za pranje kistove i tu mi je bio okej, no neću ga više kupovati.

Nivea micelarni šampon za normalnu do masnu kosu (recenzija)- ovaj šampon mi je bio odličan dosta dugo vremena te mi je i dalje okej, no osjetila sam ga mi ga se kosa malo zasitila te pravim malu pauzu. Kosa je čista i svježa dva dana, što je odličnu za moju kosa koja se brzo masti te miriše predivno.

L'Angelica šampon za regulaciju vlasišta (recenzija)- ovaj šampon je malo jači, no i dalje odličan i za njime posežem kada mi je potrebno nešto jače. Malo je rjeđi, no odlično očisti kosu i ostavi ju škripavo čistom i svježom dva do tri dana.


Garnier Fructis Hair Food Banana maska za kosu (recenzija)- ova maska me na prvu oduševila predivnim mirisom banane, a kasnije i svojim djelovanjem. Iako je nešto rjeđa od ostalih maski za kosu, odlično ju njeguje i ostavlja mekom, lepršavom i mirisnom te se lakše raščešljava. Usto dolazi u ogromnoj količini koja će vam potrajati stvarno dugo vremena.

Balea regeneratori - mango za suhu i oštećenu kosu & vanilija i bademovo ulje za oštećenu kosu- Balea regeneratori su vrlo povoljni, a meni odlični. Ne vidim razliku između ova dva u djelovanju, oba lijepo njeguju kosu i ostavljaju ju mekom i lepršavom te se kosa lakše raščešljava. Razlika se osjeti u mirisu te oba mirišu predivno.


Cien Keratin Volume lak za kosu- lak za kosu koristim dosta često ju kosu često, tijekom hladnijeg i vlažnijeg vremena kovrčam pa želim te kovrče i očuvati. Ovaj lak iz Lidla mi je bio okej, no nije me baš jako oduševio. Nije slijepio kosu, no nije baš niti dugo držao kovrče na mjestu.

Nivea Fresh Revive šampon za suho pranje tamne kose (recenzija)- šamponi za suho pranje kose su nešto za čime dosta često posežem jer mi se kosa dosta brzo masti, pa zna poslužiti kao spas u zadnji trenutak za osvježavanje kose. Ovaj mi se na prvu nije pretjerano svidio, no s daljnjim korištenjem sam ga zavoljela. Lijepo osvježi i odmasti kosu, taman je i ne ostavlja tragove na kosu i daje lagani volumen.


Ziaja Cocoa Butter gel za tuširanje- kao što možete vidjeti po slici, jesen i zima su rezervirani za čokoladne tuširalice. Ziaja gelovi za tuširanje su odlični i jako ih volim, tako da niti ovaj nije bio iznimka. Vrlo je kremast, lijepo se pjeni i čisti kožu te je blag. Mirise nešto blaže, ali jako ugodno i blago čokoladno.

Palmolive Chocolate Passion gel za tuširanje- moja omiljena čokoladna tuširalice! Miris ovoga je fenomenalno čokoladan, toliko je ugodan da je na pakiranju navedeno da nije za konzumaciju. Kremast je, odlično se pjeni te je blag prema koži.

Avon pjena za kupanje s mirisom čokolade i naranče-ova pjena je bila dio nekakve limitirane valentinovske kolekcije i kupilo je me ovo preslatko pakiranje s medvjedićem. Avon pjene su inače odlične, tako da ova slatkoća nije iznimka. Odlično se pjeni, a možete ju koristiti i za tuširanje. Miris je prefin i zamiriše cijelu kupaonicu!


Nivea pjena za tijelo s mirisom divlje maline i bijeloga čaja (recenzija)- ovaj proizvod je nešto novo što do sada nisam isprobala niti vidjela u našim drogerijama. Miriše vrlo ugodno, a pjena je poprilično bogata i lijepo se razmazuje, brzo upija i jako lijepo hidratizira kožu. Skroz zanimljiv način hidratiziranje kože tijela.

Avon Attraction for Her losion za tijelo- miris iz ove linije je moj najdraži Avon miris i jedan od najomiljenijih mirisa za hladnije doba godine, tako da sam ovaj losion jednako tako voljela. Lijepo se razmazuje, brzo se upija, lagan je na koži i pruža blagu hidrataciju.


Balea Golden Shine spej za tijelo- ovaj proizvod nije potrošen, no riješavam ga se jer se miris manga promijenio u intenzivan miris alkohola, koji je inače jako visoko u sastavu, čini mi se na prvom ili drugom mjestu. Inače je proizvod skroz zanimljiv i izgleda jako lijepo na koži, posebno ljeti.

Rexona Motionsense Pink Blush antiperspirant-odličan proizvod koji će vaše znojenje i neugodne mirise držati pod kontrolom te mi nije izazvao nikakve iritacije. Blagoga je, ugodnog mirisa.

Ganier Mineral Invisible roll-on- odlučila sam prijeći s dezodoranasa u spreju na roll-on-ove radi zaštite okoliša, tako da je ovo bio prvi koji sam isprobala i mogu reći da sam jako zadovoljna. Ugodnog je mirisa, nije intenzivan, a posao obavlja odlično, posebno što se tiče reguliranja neugodnih mirisa. Moram reći da mi je ovo malo debeljuškasto pakiranje preslatko.


Balea Feel Well maska za stopala (recenzija)- ova maska je vrlo gusta i bogata te odlično njeguje stopala i blago omekšava suše dijelove. Ono što mi se baš nije svidjelo je miris koji je poprilično intenzivan biljni miris koji se dosta dugo zadržava i na stopalima i na rukama dok mažete masku. Najčešće sam ju voljela nanositi u debljem sloju, obuti čarape i tako držati nekoliko sati.

Nivea Intensive Care krema za ruke (recenzija)- kao prvo pogledajete ovo preslatko pakiranje! Osim pakiranja, krema je super, lijepo hidratizira kožu na rukama, brzo se upija, nije masna i ne ostavlja nikakav film te je ugodnog, blagog mirisa.

Balea uljni piling za tijelo s limunskom travom- iako nisam navikla na pilinge koji nisu u nekakvoj homogenoj smjesi i trebalo mi je vremena da se naviknem na ovakvu formulu, na kraju mi se svidio. Radi dobar, jači piling i odlično ukloni sve što treba i ostavlja kožu toliko mekanom i glatkom. Ulje u proizvodu ostavlja njegujući film na koži. Ono što mi se baš nije svidjelo je miris, no može proći.


CV Young Soft blaga micelarna pjena za čišćenje lica (recenzija)- genijalan proizvod za skidanje šminke! Odlično skida šminku (osim vodootporne šminke, maskara i teži tekući ruževi idu malo teže i radije posežem za uljima), a nježan je prema koži i ne isušuje.

Eveline Facemed+ hijaluronska micelarna voda za suhu i osjetljivu kožu (recenzija)- omiljena "obična" micelarna voda! Ne isušuje i odlično skida šminku. Kao i svaku drugu micelarnu, i ovu micelarnu isperem s lica i nije mi izazvala nikakve probleme.


L'Oreal Smooth Sugars Clear Scrub piling za lice (recenzija)- poprilično fensi piling za lice u odličnoj ambalaži! Radi dobar piling, nije grub i miriše predivno. Ostavlja kožu mekom i glatkom i nije izazvao nikakve iritacije na mome licu!

Mixa Hyalurogel Light krema za lice (recenzija)- moja omiljena hidratantna krema za lice! Vrlo je lagana, lijepo se razmazuje, brzo se upija te lijepo hidratizira kožu. Savršena je i za jutro i večer, a odlična je i za ispod make up-a. Ljubav!

Balea matirajuća antibakterijska krema protiv prištića (recenzija)- proizvod koji me je razočarao. Nije mi se svidjela niti tekstura ovoga proizvoda, ni nanošenje, a ni djelovanje jer nije napravio ništa na mojoj koži.


Biobaza Bee Balm s mirisom karamele i kakao maslaca- na slici su dva predivna balzama za usne. Biobaza je nešto tvrđe teksture, ali je lijepo maziva, miriše predivno te odlično hidratizira usne.

LVLY blazam za usne (recenzija)- također odličan balzam! Mekši i vrlo maziv, ugodnog mirisa i odlično njeguje usne!


Balea Hydragel čipkaste maske (recenzija)- skroz zanimljive maske, predivno izgledaju, no djelovanje mi je bilo okej, no nisu me oduševile i preferiram klasične sheet maske po pitanju hidratacije.


LVLY maska za lice (recenzija)- vrlo kremasta maska za lice čije me djelovanje nije posebno oduševilo no moram priznati da daje predivan sjaj licu.

Montagne Jeunesse duo njegujuća maska Mud Pac/ Amore Rose (recenzija)- maske koju sam dobila u Pink Panda trgovini u Osijeku i nije mi se baš pretjerano svidjela. Okej je, no ništa više.

La Roche Posay Effaclar Duo (+) tester kreme za lice- ovu kremu sam već isprobala, ali prijašnju verziju, a ne ovu novu, unaprijeđenu. Tester sam uspjela koristiti 3 puta i za početak mi se svidjela i mislim da ću ju kupiti jer mi je i prijašnja verzija bila super.

La Roche Posay Effaclar tester gela za čišćenje lica- ovaj tester sam također uspjela koristiti nekoliko puta i čini mi se okej te ga možda nekada kupim i u full size verziji.

I to bi bilo sve što sam potrošila od preparative proteklih nekoliko mjeseci, a što ste vi potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari