L'OREAL SMOOTH SUGARS CLEAR SCRUB PILING ZA LICE

by - kolovoza 11, 2018

L'Oreal je nedavno izbacio nove pilinge za lice, a pošto jako volim njihove Pure Clay maske za lice, odlučila sam isprobati i pilinge, a najviše me privukao Clear Scrub. Ako va zanimaju moji dojmovi o ovome pilingu, nastavite čitati. 


Piling dolazi u kutijici jako lijepog dizajna sa svim informacijama o proizvodu te je zaštićena prozirnom folijom što je uvijek pohvalno jer znate da proizvod nitko prije vas nije dirao, tako da, bravo L'Oreal! Unutar ambalaže se nalazi 50 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci, a piling možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 59,90 kn.



Šećerni piling sa sjemenkama kivija s termalnim učinkom za čišćenje kože. Laboratoriji L'Oreal Paris prvi put predstavljaju spoj 3 vrste šećera u kombinaciji sa sjemenkama kivija za trenutno otkrivanje čiste, svježe kože koja je mekana poput bebine kože. Pogodan za lice i usne. Piling s eksfolijantima 100% prirodnog podrijetla. Spoj finih kristala 3 vrste šećera za dubinski i nježan piling. Sjemenke kivija, za glatku kožu i smanjenu vidljivost mitesera, esencijalno ulje paprene metvice, bogato umirijućim svojstvima i za smanjenu vidljivost nepravilnosti za koži, ulje limunske trave za čišćenje kože. Osim učinka pilinga, ova kombinacija pruža koži njegu. Lagan, gelasta tekstura ugodnog mirisa pruža vam jedinstveni užitak u čišćenju kože uz učinkovito zagrijavanje kojim se koža intenzivnije čisti. 
 

Unutar kutije se nalazi čvrsta i teška staklena posudica, jednaka kao i kod glinenih maski, vrlo jednostavnog dizajna, a ispod poklopca na odvrtanje, nalazi se još jedna zaštita.




Piling je lagane gelaste teksture, prepun sitnih čestica šećera te sjemeki kivija kojima iskreno, ne vidim pretjeranu svrhu, no dobro. Zelene je boje i vrlo ugodnog mirisa. Piling se nanosi na suhu kožu te se umasirava kružnim pokretima uz dodavanje vode kako bi se čestice šećera otopile. Koristi se na licu, izbjegavajući područje oko očiju, a može se koristiti i na usnama. L'Oreal preporuča korištenje 3 puta tjedno, no mislim da je to previše i preporučam korištenje jednom tjedno ili čak rjeđe, ovisno o potrebi. Ne treba vam puno proizvoda i mislim da će vam ova posudica potrajati neko vrijeme.



Lijepo se nanosi na lice te se poprilično zagrijava, a dodavanjem tople vode i kružnim pokretima šećer se topi. Piling koji radi je srednje grub i osjetit ćete ga, ali vam neće izribati kožu, no opet ne preporučam prečesto korištenje. Ostavlja kožu mekom, svježom i glatkom te koža izgleda zdravije i ima zdravi sjaj. Koža i pore su čišće, uklanja mrtve stanice i ljuskice. Ne isušuje kožu, već bih rekla da pruža vrlo blagu njegu. Miteseri su manje vidljivi. Nije izazvao nikakve iritacije.



Za kraju mogu reći da sam iznimno zadovoljna ovim pilingom, nije pregrub, ali je vrlo učinkovit i ostavlja kožu predivnom, čistom, mekom, glatkom i svježom.

Jeste li isprobali L'Orealove nove pilinge za lice? Koristite li pilinge?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari