CV YOUNG SOFT PJENA ZA UMIVANJE

by - siječnja 27, 2018

O ovoj CV pjeni za čišćenje lica sam pročitala i poslušala toliko hvalospjeva, a usto je jako povoljna i odlučila sam ju isprobati. Hoće li ova pjena i od mene dobiti još jedan hvalospjev, saznajte u nastavku!


Pjena dolazi u bijelo ružičastoj ambalaži od čvrste plastike i sviđa mi se. Jedino što mi smeta, no to je zato što se ja uhvatim neke sitnice, su ove malene zvjezdice s desne strane, ispod naziva jer mislim da su nepotrebne i da zbog njih proizvod izgleda kao nešto napravljeno za male djevojčice. No kažem, no je nešto što nije nikakav problem zapravo i vjerujem da većina ljudi to niti ne primijeti. Unutar ambalaže, nalazi se 150 ml tekućine koja se prilikom istiskivanja pretvara u blagu pjenu. Cijena ovog proizvoda je oko 20 kn, a možete ju kupiti samo u Mulleru. Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja.

Kao što sam rekla, prilikom istiskivanja proizvoda iz ambalaže, tekućina se pretvara u blagu, nježnu i laganu pjenu, blago ružičaste boje s vrlo ugodnim, pomalo slatkastim mirisom.

Proizvođač kaže da ova blaga pjena sadrži ekstrakt žute kanarske dinje i pantenola te da nježno i dubinski čisti pore kože. Pjena je uistinu blaga, no vrlo učinkovito skida make up bez agresivnog trljanja. Skida čak i make up s očiju bez iritiranja očiju. Jedino što neće u potpunosti skinuti je maskara, ukoliko je otpornija, no ostatke maskare možete skinuti micelarnom vodom ili ponoviti skidanje pjenom. Pjenu sam koristila u sklopu svoje večernje rutine i to samo kada nosim make up, tako da lagano navlažim lice, na ruke istisnem 1-2 pumpice pjene i lagano utrljam na lice. Pjena ne isušuje lice i ne stvara iritacije. Poboljšava stanje kože i odlično uklanja make up, no ne bih baš rekla da dubinski čisti lice i pore, već samo lagano.



Za kraj ću reći da ova pjena uistinu zaslužuje sve pozitivne komentare koje je dobila! Učinkovito skida make up be trljanja kože, a nije agresivna te ne isušuje kožu. I to sve za vrlo pristupačnu cijenu ispod 20 kn.

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Što koristite za skidanje make up-a?

Hvala vam na čitanju!

You May Also Like

0 komentari