MAKE UP EMPTIES #3

by - siječnja 16, 2019

Nakon preparativnih potrošenih proizvoda, red je došao na dekorativu. Ovdje se našlo nešto manje proizvoda no opet popriličan broj s obzirom da se radi o dekorativi koja se puno sporije troši. Vidjet ćete da sam potrošila dosta Essence proizvoda jer ih imam dosta u kolekciji i koristim nešto njihovo svaki dan. Ako vas zanima što sam to potrošila od dekorative, nastavite čitati!



Maybelline Colorshow lak za nokte u nijansi 301 Love This Sunset & Colorama lak za nokte u nijansi 303- riješavam se nekoliko lakova za nokte jer su se sasušili. Maybelline lakovi su mi okej trajnosti, no pigmentacija ime se razlikuje. Colorshow lak za nokte ima super pigmentaciju, pločicu nokta njime prijeđem dva puta, dok je Colorama jako proziran i ako želite dobiti lijepu pokrivenost, morat ćete proći jako puno puta.

Essence The Gel Nailpolish lakovi za nokte u nijansama 31 Electriiiiiic, 33 Wild White Ways i 67 Love Me Like You Do- Essence lakovi za najbrojniji u mojoj kolekciji i iako nisu najtrajniji na noktima, obožavam njihovu pigmentaciju i raznovrsan izbor boja i nijansi koje su predivne i svatko će pronaći nešto za sebe!


Ebay kistovi- ovi kistovi su mi jako dobro služili godinama, a kupljeni su jako povoljno u nekome setu kistova s Ebaya koje obožavam i koristim svakodnevno. Nažalost, raspali su se, no to im ne zamjeram jer su odslužili svoje, pogotovo jer su jako jeftini. O njima sam već pisala ovdje.


Essence Fresh&Fit Awake primer (recenzija)- ovaj primer mi je jako drag, lijepo pripremi kožu za ostale proizvode koji slijede, blago je hidratantan i daje licu lijep, zdrav sjaj. Neće vam popuniti pore, ali vam se lice od njega neće dodatno mastiti.

L'Oreal Infallible 24h Matte puder u nijansi 11 Vanilla (recenzija)- ovaj puder daje odlično prekrivanje i u potpunosti je mat te je odličan na masnijoj koži na kojoj će trajati cjeli dan. Mala zamjerka ide na to što mi je najsvijetlija nijansa malo pretmna i voljela bih da u asortimanu imaju i nešto svijetlije nijanse.

Alverde pigment za posvjetljivanje pudera (recenzija)- ukoliko mi je najsvijetlija nijansa pudera iz ponude pretamna, ovaj proizvod uskače. Ukoliko ga dobro dozirate i ne posvjetljuje puder previše nijansi, bit će vam super jer u malim količinama ne mijenja teksture pudera. U zadnje vrijeme da i ne koristim toliko jer imam pudere koji mi većinom odgovoaraju, a ako su mi pretamni, posežem za svijetlijim puderima za miješanje.


Essence All About Matt! puder u kamenu (recenzija)- ukoliko mi treba novi matirajući puder, a ne znam koji bih kupila, uvijek se odlučim za ovaj. Lijepo matira i lijepo izgleda na koži te malo posvijetljuje lice, što mi ponekad dobro dođe.

Catrice Liquid Camouflage korektor u nijansi 005 Light Natural (recenzija)- jedan od mojih najdražih korektora! Odlično prekriva, lijepo izgleda na koži, nijansa je dovoljno svijetla, odličan korektor koji ima sve što želim!

Essence Colour Correcting korektor u nijansi 10 Pastel Pink (recenzija)- proizvod koji je okej, no meni se baš i nije pretjerano svidio jer mi je predstavljao dodatni korak u rutini koji mi se nije dao raditi. Dosta je slabo pigmentiran pa i nema neku prekrivnu moć, no lijepo posvjetljuje.


L.O.V. The Forbidden maskara (recenzija)- ova maskara je bila odlična! Lijepo produlji trepavice i da im volumena, iznimno je crna i na očima traje cijeli dan. Ipak, mala zamjerka ide na četkicu koja je poprilično velika i pomalo nezogdna za korištenje, no kada se ispraksirate, ta četkica vam neće toliko smeteti jer je formula maskare odlična!

Maybelline Lash Sensational Luscious vodootporna maskara (recenzija)- ako tražite iznimno trajnu maskaru, ova je upravo takva jer uz svoju vodootpornost, sadrži i ulje. Iznimno je crna, lijepo produlji trepavice i da im dosta volumena, no zna ih i slijepiti.


Essence Shine Shine Shine sjajilo u nijansi 01 Behind the Scenes (recenzija)- obično prozirno sjajilo koje uvijek dobro dođe. Iako sam i dalje u fazi mat proizvoda za usne, ponekad ipak poželim malo sjaja na usnama i tada ovo sjajilo dobro dođe. Formula mi je jako sviđa te je blago hidratantno.

Essence Velvet Stick u nijansi 02 Peony Star- iako mislim da mi ovakve hladne nijanse baš i ne pašu, u zadnje vrijeme mi se svidjelo kako izgleda na meni. Formula je polumat finiša i jako lagana na usnama, no nije jako dugotrajna, ipak mi je super formula za svaki dan iako nisam sigurna može li se ovo još uvijek kupiti.

Smart Girls Get More lipliner u nijansi 01 Nude Pink- moja omiljena olovka za usne, i formulom i nijansom i jako mi je žao što više ne mogu pronaći ovo za kupiti. Jako je kremasta i maziva, odlične je trajnosti, a nijansa je nude ružičasta, odlična uz mnoge nude ruževe, za svaki dan, ali i za posebne prilike.

I to bi bilo sve što sam potrošila od dekorative tijekom proteklih nekoliko mjeseci, a što ste vi potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari