L.O.V. THE FORBIDDEN DRAMATIC VOLUME MASKARA

by - svibnja 05, 2018

Prije nekog vremena u naše drogerije došao je relativno novi brend- L.O.V., a riječ je o, cjenovno nešto skupljem i kvalitetnijem sestrinskom brendu Essence-a i Catrice-a. Brend je namijenjen nešto zrelijim ženama, no to ne znači da ga ne mogu koristiti i nešto mlađe djevojke, u koju skupinu spadam ja. Prvi L.O.V. proizvod koji sam isprobala je njihova The Forbidden Volume maskara. Ako vas zanimaju moju dojmovi o ovoj maskari, nastavite čitati!


L.O.V. The Forbidden Volume maskara dolazi u sjajnom crnom elegantnom pakiranju s nekoliko ispisanih detaljaj i informacija o proizvodu. Iznimno je kvalitetno izrađena. Unutar ambalaže nalazi se 12 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ju kupiti u određenim DM-ovima koji drže L.O.V. kozmetiku, po cijeni od 78,90 kn. Inače, moram reći da su njihovi stalci predivno uređeni, svaki proizvod ima svoj tester, a većina proizvoda je lijepo zapakirana i zaštićena, a isti slučaj je i s ovom maskarom.

Četkicu možete vidjeti na slici ispod, a riječ je o poprilično velikoj sintetičkoj četkici u obliku pješćanog sata. Poprilično je velika i kupi dosta proizvoda, tako da aplikacija nije najjednostavnija na svijetu, treba ju nanositi precizno i s dozom strpljenja, no meni to toliko ne smeta zbog rezultata koji daje. Zbog veličine ju ne bih preporučila za korištenje na donjim trepavicama.


Formula ove maskare je poprilično mokra i iznimno crna. Zbog mokre formule joj treba malo duže da se osuši na trepavicama, a dok se ne osuši, morate biti pažljivi kako se ne bi preslikala i razmazala. Daje lijep volumen koji je moguće nadograditi te odlično produžuje trepavice. Ako ju ne nanesete u previše slojeva, slijepit će vam trepavice, no ako se nanesete normalno nema tih problema. Meni su dovoljna dva sloja za predivne trepavice, pošto volim nešto dramatičnije. Ne trusi se i na očima potraje cijeli dan, no skinuti će se ako vam suze oči. Lako se skida sredstvima za skidanje šminke. Na slikama ispod možete vidjeti kako moje trepavice izgledaju prije i nakon nanošenja maskare.



Iako ova maskara zahtijeva nešto pažljivije nanošenje i malo duže se suši na trepavicama, smatram da je odlična maskara i obožavam efekt koji daje mojim trepavicama. Volim nešto dramatičniji izgled na trepavicama, a ova maskara im daje takav efekt, daje im odličan volumen i lijepo ih produži te je poprilično dugotrajna. 

Jeste li isprobali L.O.V. The Forbidden Volume maskaru ili nešto drugo od L.O.V. kozmetike?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari