SOPH X REVOLUTION EXTRA SPICE PALETA SJENILA

by - siječnja 19, 2019

O Soph x MUR paleti sam već pisala (ukoliko vas zanima post i swatchevi kliknite ovdje) i po mome mišljenju je najbolje MUR paleta koju sam ikada isprobala, stoga sam bila iznimno sretna kada sam vidjela da je Soph kreirala novu paletu i odluka za kupnju je pala prilikom otvorenja Pink Panda trgovine u Osijeku, još u listopadu. Prije nego krenem pisati o paleti, htjela bih reći i nekoliko riječi o trgovini (iako, znam, naveliko kasnim haha). Trgovina je poprilično mala, ali odlično opremljena, svi proizvodi imaju testere, prodavačice su jako ljubazne i nisu napadne te je za posebnu pohvalu to što je prva prodavaonica otvorena upravo u Osijeku, u našoj Slavoniji koja nikada ništa novo ne dobija ili dobija među posljednjima. Pink Panda, svaka čast! A sada krenimo na paletu!


Paleta je dizajnom obrnuta od prethodne Soph palete, odnosno, zrcalni rose gold poklopac s mat nude detaljima. Pakiranje je plastično i vrlo kvalitetno. Paleta još dolazi u metalik rose gold kutiji na kojoj se nalazi sličica s nijansama, sastav i sve ostale informacije koje bi vas mogle zanimati. Sastav možete vidjeti nešto niže i želim reći da paleta sadrži parabene, čisto da znate ukoliko ih izbjegavate, no to možete i sami iščitati. Unutar palete nalazi se i veliko zrcalo, nema aplikator te su imena nijansi napisana na samoj paleti, a ne na onoj prozirnoj foliji kao inače, što mi se jako sviđa. Paleta sadrži 18 sjenila, svako teži 0,8 grama što je 14.4 grama ukupno, a rok trajanja sjenila je 12 mjeseci. Cijena joj je 115 kn, a kako je MUR postao dosta rasprostranjeniji, možete ju kupiti preko Pink Panda webshopa, Pink Panda fizičkim trgovinama, preko Revolution stranice te u ponekim DM prodavaonicama. Paleta je veganska i cruelty free, što je uvijek pohvalno! Sophie je svoju paletu predstavila u ovome videu, pa ako vas zanima njezino predstavljanje, pogledajte video!







Kao što sam već spomenula, u paleti se nalazi 18 nijansi- 12 mat nijansi i 6 shimmera. Ovaj omjer mi je odličan, jer volim palete s više mat nijansi. Paleta je odlične kvalitete (iako postoje manje iznimke), nešto bolje kvalitete u odnosu na ostale MUR palete (isključujući prvu Soph paletu), iako su mi i ostale MUR palete odlične. Sva sjenila se lagano truse, lako nadograđuju i lijepo se blendaju te na kapcima traju cijeli dan, uz minimalno blijeđene nakon 6 i više sati. Ono što je, po meni, zamjerka, kod ove palete je to što nema nekakvu svijetlu, baznu bež ili bijelu nijansu za setiranje kapka jer mi takve nijanse uvijek trebaju, a s ovom palete moram posezati i za nekom drugom upravo zbog te nijanse. Sjenila mi nisu izazvala nikakve iritacije na kapcima i očima te se lako skidaju.

Tekstura mat nijansi se razlikuje- većina sjenila je iznimno mekana, puterasta i divno pigmentirana, dok su Lakes, Brownies i Reputation suše i tvrđe teksture te slabije pigmentirane u odnosu na ostale nijanse te pomalo patchy na swatchevima, no okej na kapcima. Twenty One nijansa je definitivno najposebnija mat nijansa, prava crvena, koja je nešto tvrđa, ali i dalje lijepo pigmentirana te ne ostavlja stain na kapcima. Na swatchevima ispod Mulled Vine i Chocolate Orange izgledaju čudno, no na kapcima su divni. Nijansa Brownies je najlošija nijansa u ovoj paleti, najtvrđa je i najslabije pigmentirana.

Shimmer nijanse su jako mekane, puteraste i pigmentirane i metalik izgleda koji posebno dolazi do izražaja ako sjenila nanosite mokrom tehnikom. Aurora je nešto tvrđa i malo slabije pigmentirana, no i dalje sasvim dobre kvalitete. Nijansa Infinity je najkvalitetnija nijansa u ovoj paleti, toliko mekana i pigmentirana i predivna srebrna nijansa, što možete vidjeti na slikama ispod.


Dreams, Cookie Dough, Cheesecake, Infinity, Running Late, Everyday

Lakes, Enchanted, Romance, Twenty One, Sweet n Sour, Vitamin C

Reputation, Aurora, LA Sun, Mulled Vine, Chocolate Orange, Brownies
Za kraj mogu reći da je ova paleta predivna i uživam u korištenju. Naravno, ima i nešto lošijih nijansi, no one su zanemarive u odnosu na ostale iznimno kvalitetne nijanse. 

Jeste li isprobali Soph x MUR Extra Spice paletu sjenila ili nešto iz Soph x MUR kolekcije?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari