ALVERDE PIGMENT ZA POSVJETLJIVANJE

by - ožujka 21, 2017

Ukoliko ste svijetle puti znate koliki je problem pronaći dovoljno svijetlu nijansu pudera. Ukoliko ste kao ja, da vam je kod dosta pudera i najsvjetlija nijansa pretamna, Alverde nudi rješenje - pigment za posvjetljivanje (ukoliko vam je potrebna, postoji i nijansa za potamljivanje). Ako vas zanima kakav je ovo proizvod, nastavite čitati!


Proizvod dolazi u tubici od 20 ml, koja bojom odgovara nijansi proizvoda sa srebrnim detaljima. Proizvod možete kupiti u Dm-u po cijeni od 25 kn. Proizvod ima precizan otvor koji lijepo dozira proizvod i to u onoj količini koju vi želite.

Sastojci: Aqua, CI 77891, Alcohol, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate Citrate, Glycine Soja Oil, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parii Butter, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, CI 77492, Microcrystalline Cellalose, Tricaprylin, Algin, Dehydroxanthan Gum, Hidrogenated Lecithin, Tocopherol, CI 77491, CI 77499, Helianthus Annuus Seed Oil, Brassica Campestris Sterols, Ascorbyl Palmitate


Proizvod je gušće teksture, lijepo se razmazuje i miješa s puderom koji želite. Puder lijepo posvijetli, ali morate dobro izmješati proizvode. Kako je gušće teksture, ukoliko ju miješate s puderom rjeđe teksture, zgusnut će ga. Na ostala obilježja pudera, kao što su pigmentacija, trajanje, finiš ne utječe.  Zato priliko posvjetljivanja, puder posvijetlite za nijansu do dvije, nemojte pretjerivati, jer će puder postati prerijedak i nedovoljno pigmentiran. Nema neki poseban miris. Ne oksidira i ne izaziva iritacije.



Sve u svemu, ovo je proizvod koji meni, vrlo svijetloj osobi jako pomaže i često posežem za njime.

Jeste li vi isprobale ovaj proizvod, ili onaj za potamljivanje?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari