MAYBELLINE LASH SENSATIONAL VS. MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS VS. MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS WATERPROOF MASKARA

by - prosinca 22, 2016

U današnjem postu ću vam pisati o tri Maybelline maskare o kojima se jako puno pričalo i pisalo - Maybelline Lash Sensationa, Maybelline Lash Sensational Luscious te Luscious vodootpornoj verziji, a ja ću vam otkriti koja je meni najbolja. Iako sam ih kupila i testirala još odkada, tek sam se sada natjerala napisati ovaj post. Ako vas zanima, nastavite čitati.

Maskare su dostupne su svim drogerijama (nisam sigurna je li vodootporna verzija dio stalno postave) po cijeni od oko 70 kn. Pakiranje je također isto, tubica od 9,5 ml koje trebate potrošiti u roku od 6 mjeseci.
MAYBELLINE LASH SENSATIONAL MASKARA

Ova maskara je prva i originalna verzija ove maskare, a za njom su poludjeli svi i gotovo svima je postala najbolja maskara. Ja se djelomično slažem, formula mi se jako sviđa, lijepo razdvaja i produžuje trepavice, a traje na očima do trenutka kada ju skinete. Razlog zašto ja nisam zaluđena ovom maskarom je to da ja volim malo "dramatičnije" trepavice, a s ovom maskarom izgledaju jako prirodno.


Četkica je jako zanimljiva i upravo takav oblik lijepo razdvaja trepavice. Maskara je u početku dosta vodenasta, ali se s vremenom posuši i postane bolja.


MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS 

Maskara koja je na tržište došla kao novija i bolja inačica njezine prethodnice,  poboljšana uljima koji njeguju vaše trepavice (moram priznati da nisam primjetila nikakvu razliku prije i poslije korištenja ove trepavice). Maskara koja odlično produžuje trepavice, daje im volumen, crnja je od prethodnice, te također traje do trenutka kada ju skinete. Malo je dramatičnija od prethodnice i meni se zbog toga više sviđa.





Osim poboljšanja uljima, od svoje prethonice razlikuje se i četkicom koja izgleda kao šesterokraka zvjezdica s kratkim "bodljicama" koje lijepo nanose maskaru na svaku trepavicu.



 MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS WATERPROOF

Maskara koje je vodootporna verzija Lusious verzije, kojoj ne vidim svrhu jer ove maskare traju na vašim trepavicama do trenutka kada ih skinete. Četkica je jednaka kao i u Luscious verziji, ali je sama tekstura maskare dosta suha i jako se teško skida, a kada kažem jako teško, mislim gotovo nemoguće, tako da vjerujem da bi preživjela i plivanje.






Na slikama ispod možete vidjeti kako koja maskara izgleda na trepavicama, a na slikama se ne vidi pretjrana razlika. Maskare su poredane kako sam ih i predstavila.


Sve u svemu moj favorit je Lash Sensational Luscious maskara i već sam kupila još jednu, a najmanje mi se svidjela vodootporna Luscious verzija.




Jeste li vi isprobali ove maskare? Koja je vaš favorit?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Dvadesetdrugi dan Blogmasa je završio, tako da do Božića imamo još 3 dana.

You May Also Like

0 komentari