DEKORATIVNI FAVORITI 2018.

by - siječnja 05, 2019

U prošlome postu sam pisala o preparativnim favoritima prošle godine, tako da je jedino logično da u ovome postu pišem o dekorativnim proizvodima. Ponovno sam htjela navesti samo 10 proizvoda i ponovno sam pretjerala, no imam nekoliko proizvoda u više nijansi. Proizvod ću predstaviti u kratkim crtama, no navesti ću i recenzije koje su dobili gotovo svi proizvodi, kako biste mogli pročitati više o proizvodima, vidjeti swatcheve i slično. Uglavnom, da ne duljim s uvodom, ako vas zanima koji su bili moji dekorativni favoriti 2018. godine, nastavite čitati. 



Wet'nWild Photofocus tekući puder (recenzija)- odličan puder koji je ponovljena kupnja, samo što sam uzela krivu nijansu, koja mi je okej, no nije tako odlična kao prethodna. No, puder daje srednje, nadogradivo pakiranje, malo je suši i hvata se za suhe dijelove, no izgleda predivno na koži i izvrsno traje.

Catrice Liquid Camouflage korektor u nijansi 005 Light Natural (recenzija)- niti sama ne znam koliko puta sam ponovila kupnju ovoga korektora, tako da je malo reći da ga obožavam! Odlično prekriva, lijepo izgleda na koži, dovoljno je svijetao i izvrsne je trajnosti.

Maybelline Fit me! korektor u nijansi 05 (recenzija)- iako je Catrice moja ogromna ljubav, u posljednje vrijeme puno koristim i Fit me! korektor. Nešto je lakši na koži, no i dalje ima super prekrivanje, dovoljno je svijetao, odlično izgleda i traje.

Golden Rose Longstay tekući mat ruž u nijansi 13 (recenzija)- ne znam jesam li jedan proizvod ovoliko spominjala kao ovaj ruž jer je ovo moj omiljeni proizvod za usne. Nijansa je predivna, svijetlija nude, možete ju nositi svakodnevno, kao i u svečanijim prigodama. Osim nijanse, genijalna je i formula. Lijepo prekriva, traje jako dugo na usnama, a nije jako težak niti isušujuć.


L.O.V. The Forbidden maskara (recenzija)-četkica na ovoj maskari nije moja omiljena jer je poprilično glomazna, efekt koji daje jako volim. Lijepo produlji trepavice i da im volumena, super traje, jako je crna. Izvrsna maskara!

Catrice Glam&Doll vodootporna maskara (recenzija)- još jedna odlična, vrlo pristupačna maskara. Daje lijepi volumen i lijepo produlji trepavice, iznimno je crna, a trajnost je takva da bi vjerojatno preživjela i apokalipsu. Zbog te trajnosti se malo teže skida, no s uljem neće biti problema.

Essence Extreme Lasting olovke za oči u nijansama 02 But First, Espresso i 06 Silky Nude- ovo je kombinacija koju nosim gotovo pa svakodnevno, smeđu olokvu u tight lineu, odnosno uz gornju liniju trepavica i bež u water lineu, odnosno uz donju liniju trepavica. Olovke su jako kremaste i pigmentirane, lijepo klize i trajnost im je jako dobra.


L.O.V. Lov Sun HD mat brozner u nijansi 030 L.O.V Your Tan (recenzija)- kod ovog bronzera volim i formulu i nijansu. Proizvod se lijepo nanosi i blenda, super traje i nije prepigmentiran, a nijansa nije niti jako topla niti jako hladna i jako lijepo izgleda na koži.

Essence Matt Touch rumenilo u nijansi 30 Rose Me Up (recenzija)- ovo rumenilo je moje najdraže rumenilo ikada! Nijansa je jako neutralna, s ružičastim podtonom, mat je, ali jako lijepo izgleda na koži. Ako niste ljubitelj/ica rumenilo, ovo je idealno za vas, ja sam na drugome pakiranju!

Wet'n'Wild Megaglo highlighteri u nijansama Precious Petals i Blossom Glow (recenzija 1 i recenzija 2)- ovi higlighteri su po meni, jedni od najboljih koje sam ikada isprobala! Jako su mekani i puterasti, divno se blendaju, dosta su intenzivni i na licu daju onaj mokri efekt. Obožavam ih nositi i kao highlightere i kao sjenila. Divota!


Soph x MUR paleta sjenila (recenzija)- ova paleta je izvrsne kvalitete i rekla bih moja najdraža paleta ikada! Sadrži veliki izbor nijansi s kojima možete kreirati svakakve lookove, a sjenila su mekana, divno se blendaju, pigmentacija je odlična, kao i trajnost.

Sleek Solstice paleta highlightera (recenzija)- i posljednji proizvod je vrlo razvikana paletica highlightera. Ovi highlighteri su vrlo intenzivni, ali izgledaju predivno, a nijanse su divne. Formula mi se također jako sviđa.

I to bi bili moji dekorativni favoriti 2018. godine, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari