GOLDEN ROSE TEKUĆI MAT RUŽEVI

by - ožujka 15, 2017

U zadnje vrijeme vlada apsolutna zaluđenost za tekućim mat ruževima, a jedni od tih ruževa su i oni marke Golden Rose, koji su jedni od rijetkih nama dostupnih u trgovinama i cijenovno su vrlo pristupačni. Inače ovaj post pišem već treći put, jer sam započela s jednim ružem, zatim sam kupila drugi, a zatim i treći tako da sam svaki put počinjala ispočetka haha. Iako mislim da je većina ljudi čula za njih, ali ukoliko niste, nastavite čitati.


Ruževi dolazi u vrlo kvalitetnom pakiranju, klasičnom za sjajila, ali malo debeljuškastiji. Izgledaju jako lijepo, proziran donji dio, s malo detalja o samome ružu, kroz koji možete vidjeti nijansu sa crnim mat čepom koji se lijepo zatvara. Ruževi dolaze u crnim mat kutijicama sa svim detaljima, kao i sastojcima. Količina koju dobijete je 5,5 ml, rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja, a cijena im je 45 kn i dostupni su na Golden Rose prodajnim mjestima i preko Pink Pande.



Golden Rose o ruževima kaže da su oni dugotrajni, daju potpuno prekrivanje i mat finiš. Jednostavni su za nanošenje, kremasti i glatke strukture te sadrže vitamin E i ulje avokada. Otporni su na poljupce, dermatološki su testirani te ne sadrža parabene. Jesu li ruževi ispunili obećanja, moći ćete pročitati malo kasnije. Ispod možete pogledati sastojke.


Aplikator je dobar i čvrst te omogućava precizno nanošenje ruža. Jedino pokupi malo previše proizvoda, ali to se lako makne, pa nije nikakav problem.


U svojoj ponudi tekućih mat ruževa imaju 17 nijansi, 12 koji su prvotno izašli i 5 novih nijansi. Sve nijanse su jako lijepe, ali ove nove nijanse su me posebno zainteresirale i prvo prilikom sam išla provjeriti mogu li se kupiti kod nas. Srećom, Golden Rose prodajno mjesto u Portanovoj ih je imalo tako da sam uzela nijanse 13 i 15, a kasnije sam na Pink Pandi dobila i nijansu 14.


Ruž je pomalo gušći i ima blagi miris, koji nije neugodan. Lijepo se nanosi, vrlo je kremast i odlično pigmentiran, tako da je dovoljan samo jedan sloj kod nanošenja. Nakon nanošenja, suše se potpuno mat nakon otprilike pola minute. Vrlo je dugotrajan te bez problema potraje 5-6 sati bez popravaka (svijetlija nijansa) te uz male popravke (tamnija i narančasta nijansa) uz vodu i neku suhu hranu. Ne isušuju usne previše, vrlo malo, što je normalno kod tekućih ruževa, tako da prije nanošenja, stavite balzam za usne, isto kao i nakon skidanja. Pomalo se teže skidaju, svijetliju nijansu možete skinuti micelarnom, dok je kod tamnije i narančaste potreban dvofazni odstranjivač, ali onda ostavlja stain.

Kao što sam rekla, kod sebe imam tri nijanse, čije swatcheve možete vidjeti na slici ispod.
13- malo hladnija nude nijansa, odlična za svaki dan 
14- vatrena, pomalo kričava narančasta za koju sam bila jako skeptična, ali mi se jako sviđa
15- bogata bordno nijansa, vrlo je tamna i izgleda predivno
 

Ovi ruževi su jako dobri i kvalitetni i svakako ih, ako već niste, pogledajte, izaberite svoju nijansu i uživajte uživajte u njima. Ja znam da neću stati samo na ove tri nijanse.

Jeste li isprobali Golden Rose tekuće mat ruževe? Ako jeste, jesu li vam se svidjeli? Pišite mi!

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari