SOPH X MAKEUP REVOLUTION PALETA SJENILA

by - svibnja 12, 2018

Ova paleta je ljubav na prvi pogled! Jedva sam čekala da ova paleta dođe na Pink Pandu i odmah sam ju naručila! Ukoliko ne znate Soph, odnosno Sophdoesnails je mlada britanska youtuberica, koju ja obožavam i obavezno pogledajte njezin kanal, link je ovdje. Osim što sam ovu paletu željela jer sam željela podržati jednu od svojih najdražih youtuberica, jako mi je svidjela izborom nijansi. Ako vas zanima je li ova paleta prava ljubav ili samo zaljubljenost na prvi pogled, saznajte u nastavku posta!


SophxMakeup Revolution dolazi u kartonskoj kutiji, kao i sve ostale Makeup Revolution palete. Ipak, ova kutija je posebna i drukčija jer je ukrašena pastelnim bojama i rose gold detaljima koje je Soph dizajnirala, a više o paleti, nazivima nijansi i svemu možete vidjeti u njezinome videu, link je ovdje. Kutija dolazi zaštićena zaštitnom folijom, što je uvijek dobar detalj jer znači da proizvod nitko prije vas nije dirao. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, sastav i prikaz nijansi koje se nalaze unutar palete.



Na slici ispod se nalazi sastav proizvoda. Možete vidjeti da sadrži parabene, tako da znate ukoliko ih izbjegavate.


Ambalaža palete je bež i mat s metalik rose gold detaljima. Vrlo jednostavan ali predivan dizajn! Ambalaža je također vrlo čvrsta i kvalitetna. Odlično se zatvara i nešto teže se otvara. Također mi je nekoliko puta ispala (no, ne s velike visine) i sjenilima se ništa nije dogodilo. No, moram napomenuti da se ambalaža lako prlja.



Unutar palete se nalazi veliko zrcalo, prozirna folijas nazivima nijansi i 24 predivna sjenila. Ne dolazi s nikakvim aplikatorom, što je meni drago, jer te aplikatore većinom ne koristim, a ovako ljepše izgleda. Kao što sam već rekla, u paleti se nalazi 24 nijanse, a svako sjenilo teži 1,1 gram, što je ukupno 36,4 grama. Možete ju naručiti preko Pink Pande (link) po cijeni od 111,99 kn. Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja.


Od 24 nijanse koje se nalaze u paleti, 12 je mat, 2 su mat sa šljokicama koje nestaju pri nanošenju i blendanju te 10 shimmer/ metalik nijansi, od kojih je jedna nijansi duochrome- Petrol. Izbor nijansi je poprilično šarolik- od baznih, tranzicijskih, nijansi za smokey eyes, toplih, hladnih, neutralnih, ali i šarenih. Ipak sve nijanse su više, manje nosive, a opet imate velik izbor za različite make up lookove.

MAT: Penguin, Pancakes, Iced Coffe, Cuppa Tea, Tiramisu, Pumpkin, Pug, Danger, Strawberry Sweets, Mug Cake, Rosewood, Nightmare
MAT SA ŠLJOKICAMA: Peaches, Cloudberry
SHIMMER/ METALIK: Fairy Lights, Pink Champagne, Grow Old, Sparks Fly, Smokey Bronze, Mixed Berries, Pine Tree, Petrol, Festive Flame, Copper Coin

Nijanse su izvrsne kvalitete, rekla bih da je ovo najkvalitetnija MUR paleta koju imam u svojoj kolekciji (iako su i ostale odlične). Shimmer nijanse su puteraste teksture, dok su neke mat nijanse vrlo mekane, a neke nešto tvrđe. No, niti jedno sjenilo nije nekvalitetno. Sjenila su odlično pigmentirana, shimmer nijanse su pigmentiranije, što je očekivano. Svijetlije mat nijanse su slabije pigmentirane. Posebnu pigmentaciju dobit ćete nanošenjem mokrom tehnikom. Sjenila na očima traju cijeli dan, iako pred kraj dana, nakon 7 sati nošenja lagano počinju blijediti. Nijanse se lako blendaju, iznimka su tamnije nijanse kod kojih je blendanje malo teže, no i dalje vrlo dobro. Dužim blendanjem malo gube na intenzitetu, ali su nadogradive. Vrlo malo se truse, ništa pretjerano zamjetno. Lako se skidaju.



Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve sjenila, jednim do dva poteza na čistu ruku, bez primera. Swatchala sam ih stupac po stupac, s lijeva na desno. Nijanse nisam posebno opisala ali mislim da sve možete vidjeti na swatchevima.

Penguin, Grow Old, Cloudberry, Strawberry Sweets
Pancakes, Sparks Fly, Pumpkin, Festive Flame
Fairy Ligths, Smokey Bronze, Pine Tree, Copper Coin
Pink Champagne, Mixed Berries, Petrol, Mug Cake
Iced Coffe, Tiramisu, Pug, Rosewood
Cuppa Tea, Peaches, Danger, Nightmare
I za kraj mogu samo reći da je ova paleta fenomenalna i da je ljubav stvarna! Sjenila su izvrsne kvalitete i izbor nijansi je odličan i ne mogu odabrati koja nijansa mi je favorit. Ogromne preporuke za ovu paletu!

Jeste li isprobali SophxMUR paletu sjenila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari