MAYBELLINE FIT ME! KOREKTOR// 05

by - listopada 06, 2018

Catrice tekuća kamuflaža je moj veliki favorit među korektorima i rijetko koji put sam kupila neki drugi korektor, već sam se stalno vraćala njoj. Ipak, prije nekoga vremena u naše drogerije stigao je hvaljeni Maybellinov Fit Me! korektor te sam ga odlučila isprobati. Kakvi su moji dojmovi i je li s trona skinuo voljenu Catrice tekuću kamuflažu, saznajte u nastavku posta!


Korektor dolazi u vrlo jednostavnom pakiranju s nekoliko crnih detelja, a na poleđini čepa nalazi se papirić sa svim informacijama o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Jako volim jednostavan dizajn, tako da mi se ambalaža ovoga korektora jako sviđa. Kvaliteta je zadovoljavajuća, no slova relativno brzo blijede. Unutar ambalaže nalazi se 6.8 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Korektor možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 39,90 kn.


Dolazi sa spužvastim aplikatorom, klasičnim za korektore i sjajila koji odlično funkcionira.


Ako se ne varam, Fit Me! linija korektora u našim drogerijama ima četiri ili pet nijansi, koje su vrlo jednostavno označene brojevima, a ja sam odabrala onu najsvijetliju - 05. Riječ je o poprilično svijetloj nijansi kojom mogu posvijetliti određene područja na svojoj vrlo svijetloj puti, ružičastog podtona. Jako sam zadovoljna nijansom, jer u našim drogerijama rijetko kada mogu pronaći korektor dovoljno svijetao za mene.


Korektor je nešto rjeđe, ali poprilično kremaste formule. Daje srednje, nadogradivo prekrivanje i ima odličnu posvjetljujuću moć. Odlično se blenda, stapa s kožom i izgleda vrlo prirodno te je lagan za koži. Trajnost mu je jako dobra, na licu, uz setiranje koje je kod mene obavezno traje cijeli dan. Ne izgleda suho, već bih rekla da je i blago hidratantan, no nije mastan. Ne uvlači se u fine linije. Obožavam ga koristiti na području ispod očiju, na područjima koje želim posvijetliti i kao bazu za sjenilo, no za prekrivanje nepravilnosti na licu radije biram kremaste proizvode u sticku ili teglicama.


Odlučila sam ga i usporediti s vrlo hvaljenom i voljenom, već spomenutom Catrice tekućom kamuflažom, a na slici ispod možete vidjeti usporedne swatcheve- Maybelline gore, Catrice dolje. Oba korektora su u najsvijetlijoj nijansi pod brojem 05, no Catrice je mrvicu tamnija i žutoga podtona. Osim nijanse, razlikuju se i u formuli - Catrice je gušća, vodootporna, pa s time i malo trajnija, pogotovo ako se znojite ili kupate te daje jače prekrivanje. Iako niti Catrice korektor nije težak na licu, Maybelline je nešto lakši i izgleda malo prirodnije.


Sve u svemu, Maybelline korektor jako volim i često ga koristim kada želim nešto prirodniji izgled, dok za Catrice tekućom kamuflažom posežem kada želim nešto jače prekrivanje. Oba korektora su mi jako draga, voljena i često korištena, ovisno o prigodi. 

Jeste li isprobali Maybelline Fit Me! korektor? Koji je vaš omiljeni korektor?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari