PREPARATIVNI FAVORITI 2018.

by - siječnja 02, 2019

Prije svega, sretna vam Nova godina, želim vam puno sreće, zdravlja, ljubavi i svega ostaloga što si sami poželite te se nadam da će 2019. godina biti odlična godina! 2019. godinu na svome blogu započeti ću s godišnjim favoritima - danas pišem o omiljenoj preparativi, a u subotu ćete moći čitati o omiljenoj dekorativi. Početno sam htjela navesti samo 10 proizvoda, no na kraju ih se našlo malo više te dva proizvoda trenutno nemam kod sebe. Ako vas zanima koji su bili moji preparativni favoriti prošlo godine, nastavite čitati!



Ziaja Coconut gel za tuširanje- Ziaja gelove za tuširanje obožavam jer su kremasti i odlični prema mojoj koži, a ovo što najviše volim je miris. Pošto obožavam kokos, logično je da mi je ovaj miris omiljen. Ako volite kokos, odite pomirisati ovo, nećete požaliti.

Balea Magic Summer losion za samotamljenje- iako ovaj proizvod nemam trenutno kod sebe jer ga koristim ljeti, morao se naći u ovome postu jer je odličan. Pošto sam jako svijetla i ne izlažem se suncu, ovaj proizvod mi daje lijepu boju bez sunčanja. O njemu sam pisala ovdje.

Avon Attraction for Her parfem- moj omiljeni Avon parfem i omiljen parfem za hladnije doba godine, odnosno jesen i zimu. Pošto baš i ne znam opisivati mirise, rekla bih da je dosta topao i ozbiljan, meni divan!

Avon Naturals sprej za tijelo s mirisom kokosa i karambole- Prethodno navedeni parfem obožavam nositi tijekom hladnijega vremena, a u toplije vrijeme, za svaki dan biram nešto lakše slatkaste mirise, tako da je ovaj mirisni sprej idealan. Nije jako sladak, niti dugotrajan, no jako ga volim zbog mirisa i te lakoće i trošim već drugo pakiranje. Više možete pročitati ovdje.


Nivea micelarni šampon za normalnu do masnu kosu- niti sama više ne znam koliko pakiranja ovoga šampona sam potrošila tijekom protekle godine i mogu reći da ga jako volim. Lijepo očisti kosu, ne moram ju prati 2-3 dana, kosa izgleda lijepo i svježe, no čini mi se da mi se kosa zasitila jer ga koristim gotovo cijelu prošlu godinu, tako da planiram malo pauzirati pa mu se ponovno vratiti s vremenom. O njemu sam pisala ovdje.

Langhaarmadchen Intense Repair ulje za kosu- ulje za kosu sam dugo vremena izbjegavala jer sam ih se bojala, no ovo obožavam. Predivno mirise i lijepo njeguje, omekša i zagladi kosu te ju dodatno ne masti no ne nanosim ga na vlasište. U sastavu sadrži dosta silikona, a više možete pročitati ovdje.

Batiste XXL Volume šampon za suho pranje- šamponi za suho pranje su nešto bez čega baš i ne mogu, do ovaj Batiste koji spominjem trenutno nemam kod sebe jer isprobavam neke druge stvari, no odličan je i jedan je od mojih najdražih. Odlično odmasti i osvježi kosu te daje fenomenalan volumen. Spominjala sam ga u ovom postu.


CV Young Soft pjena za čišćenje lica- ovaj proizvod je učinio skidanje šminke prezanimljivim procesom za mene. Pjena je vrlo lagana i blaga, nježna prema koži i odlično skida šminku, no neće skinuti vodootpornu šminku i s maskarom imam malo više posla. Za mene je ovo prvi korak u skidanju šminke, tako da mi to i ne smeta. O ovoj pjeni sam pisala ovdje.

Eveline Pure Control SOS gel+piling+maska- ovaj gel koristim svakodnevno i odlično odgovara mojoj mješovitoj i problematičnoj koži. Sadrži male piling čestice, odlično čisti kožu i vjerujem da utječe na manju pojavu nepravilnosti na mojoj koži. Nešto je jači, tako da mislim da ne bi odgovarao osjetljivoj i suhoj koži i obavezna je hidratacija nakon. Više možete pročitati ovdje.

Alverde Naturschon okoloočna krema- odlično hidratizira i njeguje okoločno područje, potrebno vam je vrlo malo proizvoda i ova poprilično velika količina će vam potrajati cijelu vječnost. Više možete pročitati u ovome postu.

Mixa Hyalurogel Light krema za lice- vrlo lagana krema, lijepo se razmazuje i brzo se upija, lijepo hidratizira, a nije masna niti dodatno masti moju masnu T zonu. Odlična je i ispod šminke. O kremi sam pisala u ovome postu.

I to su moji preparativni favoriti 2018. godine, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari