FAVORITI SVIBNJA 2018.

by - svibnja 30, 2018

Svibanj je na samome kraju i ljeto nam je kalendarski sve bliže, iako se čini da je ljeto vremenski već stiglo. Pošto je mjesec došao do kraja, vrijeme je za novi post s mjesečnim favoritima, odnosno 5 proizvoda koje sam najviše voljela ovoga mjeseca. Ovoga mjeseca prevladavali su dekorativni proizvodi, ali mislim da će lipanj biti obilježen preparativom, jer trenutno isprobavam dosta, čini mi se, odličnih proizvoda. 



Batiste XXL Volumen šampon za suho pranje kose- bez šampona za suho pranje ne mogu živjeti, jer mi se kosa dosta brzo masti i tanka je, pa ih volim koristiti kako bi mi kosa preživjela još jedan dan između pranja te dobila na volumenu. Ovaj šampon daje ludi volumen, najveći koji sam dosad dobila od suhih šampona, ali i nekako ukruti kosu, što meni ne smeta previše, ali taj dan kada ga koristim obavezno perem kosu.

Trend It Up Fade to Black lak za nokte u nijansi 020- trenutni omiljeni lak i gotovo pa stalno posežem za njime, ali moram napomenuti da je iz limitirane kolekcije. Sadrži sitne zlatne šljokice i veće ružičaste i izgleda predivno na noktima te dosta dugo traje, no kao i ostali šljokičasti lakovi, poprilično teško se skida.


SophxMUR paleta sjenila- predivna paleta koja sadrži odličan izbor nijansi izvrsne kvalitete nastala u suradnji s youtubericom Sophdoesnails (link na njezin kanal). Posežem za njome gotovo svakoga dana i možemo stvoriti mnoštvo različitih lookova. Moja ne izgleda baš najreprezentativnije, no vidi se da je jako voljena. 

Avon mat ruž za usne u nijansi Pure Pink- iako i dalje volim nude ruževe i koristim ih gotovo svakoga dana, no ovoga mjeseca sam dosta često nosila i ovaj ružičasto- nude ruž. Iako i dalje nije nekakva upečatljiva boja, drago mi je da sam se barem malo maknula od klasičnih nude nijansi.

Maybelline Lash Sensational Luscious vodootporna maskara- nisam preveliki ljubitelj vodootpornih maskara jer ih mrzim skidati, no ovoga mjeseca alergija na pelud je podivljala, a ja se ipak odlučujem šminkati, tako da je vodootporna maskara logičan izbora. Maskara daje okej volumen i lagano produži trepavice, no nisam pretjerano oduševljena, no trajnost ove maskare je nevjerojatna, izdrži suzenje očiju i ne razmazuje se, no zato se poprilično teško skida.

I to bi bili moji svibanjski favoriti, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari