EVELINE PURE CONTROL SOS GEL ZA ČIŠĆENJE+PILING+MASKA ZA LICE

by - srpnja 21, 2018

O Eveline Pure Control SOS gelu za čišćenje lica čitala sam mnogo pozitivnih recenzija, a pošto volim ispobavati nove proizvode i trenutno imam malih problema s licem i nepravilnostima,ovaj se činio kad odličan za isprobavanje. Kakvi su moji dojmovi o ovom gelu nakon oko 3 mjeseca korištenja, saznajte u nastavku posta!


Gel dolazi u poprilično velikoj tubici zapremnine 200 ml, plave boje s detaljima i svim informacijama o proizvodu. Dizajna je, po meni, sasvim okej. Tubica je mekana i proizvod iz njega izlazi bez problema, a neće se izliti jer se čep odlično zatvara i čvrsto drži proizvod unutar ambalaže. Možete ga kupiti u DM- u i Bipi po cijeni od oko 20 kuna, a rok trajanja mu je 6 mjeseci od otvaranja.

Eveline navodi da je ovaj gel namijenjen problematičnoj koži. Navode da sadrži inovativnu formulu na bazi cinka i "FAST- MAT" kompleksa koja regulira sekreciju sebuma i ostavlja svježu, mat i glatku kožu. Formula je 3 u 1: dubinski čisti, eliminira mitesere, matira i zaglađuje. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda.


Gel je srednje guste gelaste formule, bijele boje s vrlo sitnim piling česticama. Pomalo je ljepljiv i gumenast, ne znam kako bih opisala formulu. Miris je pomalo intenzivniji, nije najugodniji na svijetu, no nije niti neugodan. Koristim ga ujutro i navečer za čišćenje lica, no ne i za skidanje make up-a. Prilikom korištenja se ne pjeni.

Izvrsno čisti kožu te ju ostavlja mekom i glatkom, pore su malo manje i čišće, samim time su i miteseri malo manji, no ne isušuje prištiće i ne eliminira mitesere. Ipak redovitim korištenjem tijekom nešto dužeg vremena, lice je čisto i s manje nepravilnosti. Nakon umivanja masnoća je uklonjena, a tijekom dana se malo manje pojavljuje, iako mi se T zona i dalje masti, no ne nenormalno. Blago zateže kožu nakon korištenja, tako da preporučam dobru hidrataciju nakon korištenja. Uz dobru hidratantnu kremu mi nije isušio kožu. Nije izazvao nikakve iritacije na koži, no ne bih rekla da utječe na njihovo pojavljivanje.

Proizvođač navodi da se proizvod može koristiti na tri načina- kao gel, piling i maska. Kao gel za koristim svaki dan, ujutro i navečer, a rekla bih da je ovo gel s blagim učinkom pilinga te zato ne razlikujem funkciju proizvoda kao gela i kao pilinga. Kao maska mi se ne sviđa, čudne je formule da bih ovaj proizvod koristila kao masku, ne suši se i ne radi ništa na mojoj koži.



Za kraj mogu reći da je ovo odličan gel za čišćenje kože, volim ga koristiti i sviđa mi se kako očisti kožu, odnos količine, cijene i kvalitete je odličan, a i poprilično dugo traje.

Jeste li isprobali Eveline Pure Control SOS gel za lice?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari