MAKE UP EMPTIES #2

by - studenoga 07, 2018

Nedavno sam pisala o preparativim potrošenim proizvodima, a danas vam pišem o potrošenoj dekorativi. Mislim da ću u budućnosti nastaviti pisati empties postove odvojeno jer ih skupim uvijek jako puno pa će ovako biti preglednije, no nisam sigurna. Uglavnom, da ne duljim s uvodom, ako vam zanima što sam nedavno potrošila ili se riješavam jer ih dugo vremena imam u kolekciji od dekorative, nastavite čitati!



Beauty UK Pro Gel Eyeliner u nijansi 1 Jet Black- ovaj tuš mi se svidio, vrlo je crn, trajan i vrlo lako se nanosi, no s obzirom da tuš jako rijetko nosim, bacam oko trećinu posudice jer se osušio. Ambalaža je također čvrsta i kvalitetna, staklena, a u pakiranju dolazi i kistić koji me nije baš oduševio. 

Essence Liquid Ink vodootporni eyeliner- iako je ovaj tuš jako hvaljen, meni se ne sviđa, isprobavala sam ga puno puta i napokon ga se riješavam. Jako ga osjetim na očima, zateže, runi se i puca i nema neku dobru trajnost. Jako je crn i ima precizan kist, no kvalitetom me nije oduševio. O njemu sam pisala ovdje

She Glitter eyeliner- ovaj tuš mi je bio super za neke kreativnije lookove ili kada želim sjajiti i dati ono nešto tušu ili sjenilima, a odličan je i kao glitter primer. Promijenio je teksturu pa ga se riješavam. O njemu sam pisala ovdje.


Maybelline Color Tattoo 24hr u nijansi 40 Permanent Taupe- ovo kremasto sjenilo sam koristila kao pomadu za obrve i bio mi je odličan i formulom i nijansom. Vrlo je pigmentiran stoga treba biti oprezan i naučiti ga koristiti kako se ne bi pretjeralo, a na obrvama traje cijeli dan. O njemu sam pisala ovdje.

Avon Colortrend korektor u nijansi Light- užasan korektor! Dosta tamna nijansa, vrlo suha formula, teško se blenda i prilikom blendanja izblenda se u ništa, a ako nanesete više, jako je suh i čudno izgleda i hvata se za apsolutno sve. Preskočite!

Essence Glossy Stick u nijansi 03 Luminous Rosewood- ovaj proizvod za usne mi je bio okej, super za svaki dan, sjajnijeg je finiša, lijepo pigmentiran, trajnost mu nije baš najbolja strana i nijansa je lijepa, zagasto ružičasto smeđkasta.


Essence Lashes to Impress ljepilo za trepavice- vrlo povoljno ljepilo koje odlično funkcionira i drži trepavice na mjestu cijelo vrijeme, dok ih ne skinem. Prozirno je, ne iritira mi oči i ima odličan aplikator.

Toplash umjetne trepavice Black- ove trepavice sam naručila s Ebaya i bile su mi super, no nažalost sam ih pokidala prilikom čišćenja.

Essence Lashes to Impress parcijalne trepavice 02 Single Lashes MIX- parcijalne trepavice, prema mome mišljenju, izgledaju jako lijepo i prirodne i ove su mi bile odlične, no nanošenje poprilično dugo traje, a mene to nekada zna naživcirati.


Wet'n'Wild Photofocus puder u kamenu u nijansi Warm Light- puder u kamenu koji mislim da bi bio odličan za suhu i normalnu kožu, no bio mi je super i na mojoj mješovitoj koži. Lijepo setira make up i izgleda jako prirodno i nije jako mat. O njemu sam pisala ovdje.

Essence  Camouflage 2in1 Powder&Make up u nijansi 10 Ivory Beige- ovaj puder mi je bio okej, no ništa posebno, daje neko dodatno prekrivanje. Jako je svijetao i pomalo brašnast. Mislim da je izašao iz asortimana, pa neću duljiti o njemu.

Essence Soo Glow! kremasti highlighter u nijansi 10 Look on the Bright Side- mislim da je i ovaj proizvod izašao iz asortimana. Kremast je, ali se suši u puderasti završetak, lijepo se blenda, lagan je i izgleda divno na koži. Nijansa je svijetla, bijela sa zlatnim odsjajem.

Essence Matt Touch Blush u nijansi 30 Rose Me Up!- moje omiljeno rumenilo koje koristim gotovo svakodnevno. Obožavam i nijansu i formulu, a o njemu sam pisala ovdje.


Maybelline The Colossal Volum' Express Smoky Eyes maskara-ovu maskaru sam dobila još prije uz neku maskaru koju sam kupila, ali sam ju isprobala možda dva puta i od tada je stalno stajala u ladici. Jako je crna, no ima jako slab efekt, niti daje neki volumen, niti produljuje, a trusi se katastrofično.

Maybelline The Colossal Big Shot Volum' Express maskara u nijansi Very Black- super maskara, lijepo produljuje trepavice, daje im blagi volumen i ne trusi se. Četkica mi se također svidjela i maskara se lako nanosi.


I to je dekorativa koju sam nedavno potrošila, nešto su moji favoriti koje obožavam, neki proizvodi su katastroga, a dio je sasvim okej.

Što ste vi nedavno potrošili? Koliko brzo trošite dekorativne proizvode?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugoda dan!

You May Also Like

0 komentari