ESSENCE LIQUID INK VODOOTPORNI TUŠ ZA OČI

by - rujna 21, 2017

U današnjem postu ću pisati o jednome vrlo hvaljenome eyelineru, odnosno tušu za oči koji me je u početku oduševio, a kasnije razočarao. Sada kada sam otkrila kakav je ovaj proizvod meni, nastavite čitati i saznajte zašto mi se baš i ne sviđa.


Ovaj tuš možete kupiti u dvije verzije, normalnoj i vodootornoj verziji, a danas pišem o vodootpornoj verziji, dok normalnu nisam probala. Dolazi u crnoj- plavoj ambalaži koji je napravljena od čvrste plastike. Ima malo duži, ali dovoljno precizan savitljivi aplikator i nanošenje s njime je vrlo jednostavno i lako, naravno, kao i za svaki tuš, treba vam prakse, barem meni. Količina koju dobijete je 3 ml, platit ćete ga dvadesetak kuna, a možete ga kupiti u svim drogerijama. Morate ga potrošiti u roku od 6 mjeseci, kao i sve proizvode koje koristite na očima.



Sam proizvod je vrlo pigmentiran i crn te se suši potpuno mat. Nakon što se osuši pomalo zateže kožu. Ukoliko želite popraviti liniju i na nekom mjestu tušem prijeđete dva puta, osjetiti ćete ga na očima. Ono što mi se ne sviđa je što puca i runi se na nekim mjestima, zateže kožu, nije vodootporan te mi se skine u unutarnjem kutu oka ukoliko mi oko zasuzi. Lako se skine običnom micelarnom vodom. Nije mi izazvao nikakve iritacije na očima.


Sve u svemu, iako me ovaj tuš na prva dva- tri korištenja oduševio, konačni dojam je da mi se baš i ne sviđa, što me pomalo iznendilo jer sam pročitala puno pozitivnih dojmova, no svi smo različiti i svakome pašu drukčije stvari. 

Jeste li isprobali ovaj tuš za oči? Koji je vaš omiljeni tuš za oči?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari