ESSENCE ALL ABOUT MATT! WATERPROOF MATIRAJUĆI PUDER U KAMENU

by - ožujka 09, 2019

Ukoliko imate masnu ili mješovitu kožu, vjerujem da je puder za matiranje korak koji nikako ne preskačete, barem je to slučaj za mene. Essence All About Matt! obični puder za matiranje (recenzija) je puder koji volim i često koristim jer smatram da nudi odličan omjer cijene i kvalitete, a kada sam vidjela da su uveli i vodootpornu verziju, morala sam ju isprobati. Kakvi su moji dojmovi o ovome proizvodu i kakav je u usporedbi s običnom nevodootpornoj verziji, saznajte u nastavku posta!


Puder dolazi u jednostavnom plastičnom pakiranju, u kojemu dolaze gotovo svi Essence kompaktni proizvodi. Za razliku od obične verzije, detalji su ispisani tirkizne boje. Na poleđini se nalaze svi detalji o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Pakiranje nije baš najkvalitetnije, no može proći. Količina pudera koju dobijete je 7 grama, rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja, a možete ga kupiti u Mulleru po cijeni od 25,90 kn.


Essence navodi da je ovo iznimno gladak vodootporni matirajući kompakntni puder za prirodan i mat finiš cijeli dan. Pomaže blendanju rumenila i puder zajedno. Popravlja make up nanesen kao završni puder na svim puderima kože.

Puder ima lijep reljef. Gladak je na koži i lijepo matira lice; lice mi ostane matirano oko 4 sata nakon čega se namastim, drži puder na mjestu. Ipak, mislim da ovaj puder nije vodootporan i nije puno trajniji od obične verzije, možda minimalno. Ne uvlači se u pore i finije linije i ne naglašava, odnosno ne hvata se na suhe dijelove na licu. Nije mi izazvao nikakve iritacije na licu u vidu prištića ili nečega sličnoga.


Puder je bijele boje. Lijepo se stapa s kožom, no ako pretjerate njime, možete izgledati brašnasto. Ja to riješavam tako što lice pošpricam fiksatorom ili vodom u spreju. Minimalno posvjetljuje lice, što mi dobro dođe kada nosim nešto tamniji puder. Ipak, morate uzeti da sam ja jako svijetloputa, tako da ljudima tamnije puti preporučam da ne pretjeruju s količinom, jer i malo ovoga proizvoda lijepo odradi posao.


Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovim puderom, lijepo matira i lijepo izgleda na koži. Ipak, moram reći da ne vidim nikakvu posebnu razliku između ove vodootporne i obične verzije, osim što mislim da je ovaj puder mrvicu trajniji. 

Jeste li isprobali Essence All About Matt! vodootporni puder u kamenu? Koji je vaš omiljeni puder za matiranje?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari