ROSAL CLEAN

by - kolovoza 22, 2020

Danas je na redu jedan poveći post u kojemu ću predstaviti i recenzirati nekoliko proizvoda novijeg brenda Rosal Clean. U ponudi imaju dosta vrlo zanimljivih proizvoda, a ja sam kupila nekoliko, isprobala ih i vrijeme je da prenesem svoje dojmove. Ako vas zanima više o ovome čistome brendu, nastavite čitati!



Dark-Spot Control piling tonik dolazi u vrlo čvrstoj ambalaži jednostavnoga dizajna sa svim informacijama o proizvodu, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Lako se dozira, pomoću čepa na klik, onoga koji pritisnete na jednoj strani, pa druga strane iskoči van (loša sam u objašnjavanju). S korištenjem se dizajn malo izlizao na gotovo svim ambalaža, jedino se fluid za lice nije izlizao. U ambalaži se nalazi 150 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci. Dostupan je u Bipi i DM-u, po cijeni od 70 kn.

U ambalaži se nalazi prozirna tekućina, blagoga mirisa. Koristim ga otprilike svakog drugog dana, u noćnoj rutini i svakako treba izbjegavati područje oko očiju. U početku korištenja je znao lagano peckati, no ništa strašno i nakon nekoliko korištenja je to peckanje prestalo. Ne bih ga baš preporučila osjetljivoj koži. Sporo se troši. Radi blagi piling kože, odnosno uklanja mrtve stanice kože pomoću glikolne kiseline. Ostavlja kožu mekanom i s vremenom daje zdravi sjaj. Lice mi izgleda svježije i lagano pomaže u boljoj teksturi kože, nekako je zaglađenija. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži.



Clean-It-Gently mikroemulzija za čišćenjr lica dolazi u jednakoj ambalaži, kao i tonik, razlikuju se samo u boji dizajna, pa se neću ponavljati, nego samo reći da je ambalaža kvalitetna i odlično funkcionira. U ambalaži se nalazi 150 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci, a može se kupiti u Bipi i DM-u po cijeni od 70 kn.

Formula je poprilično rijetka i mliječna. Blagog je miris, nedefiniranoga - okej je, ali mi nije baš drag, s vremenom sam se navikla. Većinom sam ga koristila u jutarnjoj rutini i ponekad navečer kada nisam nosila šminku (ne funkcionira za skidanje šminke), jer je vrlo brz način za čišćenje lica. Potrebno je malo proizvoda. Ne pjeni se. Oči su me pekle ako bi slučajno završio tamo, stoga ne preporučam koristiti za na očima. Iznimno je nježan prema koži i prilikom čišćenja lica, nemam uopće osjećaj da čistim lice, ali jako lijepo očisti kožu i ostavlja ju lagano škripavom po prstima i jako mekanom. Ne izaziva nikakve iritacije niti nepravilnosti.



Be-Ageless krema za lice dolazi u lijepoj i čvrstoj plastičnoj ambalaži sa srebrnim čepom na odvrtanje. Dizajn se također s vremenom poprilično izlizao. Dolazi upakirana u pripadajuću kutijicu sa svim informacijama o proizvodu, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U posudici se nalazi 50 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u Bipi i DM-u, po cijeni od oko 50 kn.




Krema je guste i kremaste, ali vrlo lagane teksture, bez mirisa. Lako se razmazuje i jako brzo upija. Potpuno je nemasna, te odlično funkcionira i ispod šminke. Lijepo njeguje kožu i lagano ju zagladi, te ju ostavlja mekanom i svježega izgleda. Ne daje koži sjaj, ali ne ostavlja niti mat finiš. Nije ljepljiva. Nije izazvala nikakve iritacije niti nepravilnosti.



Ready-To-Wear fluid za lice s niacinamidom dolazi u jako zanimljivoj ambalaži, također vrlo jednostavnoga dizajna, jedinoga koji se nije izlizao. Dolazi u tubici s pumpicom, vrlo je praktična i laka za korištenje. Upakirana je u pripadajuću kutijicu na kojoj su ispisane sve informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U tubici se nalazi 40 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakom otvaranja, a može se kupiti u Bipi i DM-u, po cijeni od 50 kn.



Tekstura je vrlo lagana, kremasto-gelasta i blagoga mirisa. Lijepo se razmazuje i upije kroz nekoliko minuta. Lagana je na licu. Daje svježi izgled i prirodni, zdravi sjaj koži. Nije masna, ali ostavlja nekakav lagani film na koži, odnosno ne suši se mat. Daje blagu njegu, odličnu za svaki dan i dobro funkcionira ispod šminke ukoliko imate kožu koja ne zahtijeva kompliciranu njegu, već nešto lagano preko dana. Također mislim da ne bi baš najbolje funkcionirao na masnoj koži zbog svoje formule. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži, ali nisam niti primijetila nekakav poseban utjecaj na teksturu kože.


I za kraj mogu reći da sam zadovoljna svim proizvodima, a najdraži su mi piling i mikroemulzija, krema je sasvim dobra i prosječna, dok mi je fluid najviše volim koristiti na dane kada se ne šminkam, na čistom licu jer daje jako lijepi izgled koži. Definitivno želim isprobati još proizvoda ovoga brenda!

Jeste li isprobali Rosal Clean proizvode?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari