ESSENCE LE MAKE A WISH LITTLE FISH PALETA SJENILA

by - kolovoza 21, 2020

Essence ima jako dobre limitirane kolekcije, a ova ljetna, koja zajedno s Catrice limitiranom kolekcijom dolazi na zasebnom staklu, jer predobra, a prva mi je za oko zapela Make a Wish Little Fish paleta sjenila s predivnim nijansama. Ako vas zanima više, nastavite čitati!


Ambalaža je predivna, morska - plavi mramorni dizajn sa zlatnim ribicama, zvijezdicama i ostalim morskim stanovnicima. Kartonska je i vrlo kvalitetna. Ima dvostruko, magnetno zatvaranje. Sjenila su zaštićena zalijepljenom prozirnom folijom. Ima i ogledalo s Essence logom i školjkicom. Na poleđini se nalazi skica sjenila i sve informacije o proizvodu koje možete vidjeti na slici ispod. Ukupna težina palete jest 12 grama, što je 1 gram po sjenilu, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u DM-u po cijeni od 48.90 kn.



U paleti se nalazi 12 sjenila, u okruglim panovima dobre, prosječne veličine. Ispod svakog sjenila nalazi se ime nijanse, vezani za morsku tematiku cijele palete.


Sjenila su izrazito kvalitetna - sva sjenila, bez iznimki. Jako su puterasta i mekana, dok je glitter nijansa toliko mekana da je prst propada kroz nju. Iznimno su pigmentirana i potrebno je tek malo dotaknuti kistom kako biste imalo dovoljno. Lako se i ravnomjerno blendaju. Metalik nijanse odlično funkcioniraju i suhe i mokre, dok mi je glitter nijansa bolja nanešena suhom tehnikom. Trušenje je lagano pristutno, nešto više kod glitter nijanse. Trajnost je također odlična, traju cijeli dan, uz minimalno blijeđenje nakon otprilike 7 sati.


Sjenila u paleti se razlikuju po finišu, od 12 nijansi, 6 je mat finiša (Sun, Sand, Paradise, Dolphin, Coral, Ray), 5 metalik finiša (Breeze, Freedom, Shell, Wave, Jellyfish) i 1 je glitter nijansa (Ocean). Većina nijansi su tople smeđe i brončane nijanse, nekoliko plavih/zelenkastih i srebrna nijansa.

Ocean, Paradise, Sand, Freedom, Sun, Breeze

Jellyfish, Wave, Shell, Ray, Coral, Dolphin
Ova paleta je fenomenalna, rekla bih i jedna od najkvalitetnijih paleta koju sam isprobala. Nijanse su baš moj đir, a dostupna je po vrlo povoljnoj cijeni. Svakako ju preporučujem!

Jeste li isprobali Essence Make a Wish Little Fish paletu sjenila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari