OLIVAL SUN MINERAL KIDS SPF50 KREMA ZA LICE

by - kolovoza 15, 2020

U današnjem postu pisat ću o neizostavnom proizvodu cijele godine, a posebno u vrućim ljetnim mjesecima kada je sunčevo zračenje najizraženije, odnosno kremama sa zaštitnim faktorom, točnije Olival Sun Mineral SPF50 dječjoj kremi. Ako vas zanima više, nastavite čitati!

Ambalaža je lijepa, upečatljive tirkizne boje. Dolazi u kvalitetnoj, plastičnoj tubici koja se čvrsto zatvara. Ima zaštitnu foliju oko donjeg dijela tubice. U tubici se nalazi 50 ml proizvoda. Može se kupiti u DM i Bipi, nisam sigurna za Muller, po cijeni od oko 60 kn. Olival navodi da je ova krema vodootporna i hipoalergena, te pruža mineralnu zaštitu.


Proizvod je vrlo gust i kremast, bijele je boje i ima minimalni miris. Malo se teže razmazuje i nešto se brže suši, tako da mogu reći da mi nanošenje ove kreme nije omiljeno. Ostavlja bijeli film na koži i to vrlo izraženi, kako bi to ublažila volim, nakon što sam ju umasirala rukama, pretapkati spužvicom kako bih to malo ublažila. Čak se i na meni, koja sam poprilično svijetla dosta vidi, stoga mislim da se još izraženije vidi na tamnijoj koži. Ipak, riječ je o kremi s mineralnom zaštitom, koja fizički štiti kožu od Sunca, stoga je takva. Minimalno je ljepljiva, ne daje sjaj koži, na što sam navikla, rekla bih da da je čak i lagano mat. Nije teška na licu, ali definitivno nije jedna od laganih SPF krema za lice. Funkcionira lijepo i ispod šminke, samo ju treba dobro umasirati i ostaviti da se upije u kožu. Štiti kožu od sunca i niti jednom nisam izgorjela noseći ju. Ne masti. Nije mi izazvala nikakve iritacije na koži.


I za kraj mogu reći da je ovo sasvim okej kremica i štiti kožu od sunca, ali nekako mi je mrsko nanoseći ju jer se teže razmazuje i ostavlja taj bijeli finiš. Ako volite pouzdanu kremu i mineralnu zaštitu, mislim da će vam se svidjeti.

Jeste li isprobali Olival Sun Mineral SPF50 kremu za lice za djecu? Preferirate li mineralnu ili kemijsku zaštitu od Sunca?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari