OLIVAL KRISTALNI SHIMMER LOSION ZA TIJELO

by - kolovoza 16, 2020

Obožavam šljokice i mogli ste vidjeti da ste u zadnje vrijeme kupila nekoliko šljokičastih mazalica, a jedna od tih je i ovaj Olivalov šljokasti slatkiš. Kakvi su moji dojmovi o ovom proizvodu, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje je vrlo kvalitetno, jednostavno i jako lijepo, sa srebrnim čepom i holo detaljima. Lako se dozira i neće se dogoditi da se izlije prevelika količina proizvoda. Na poleđini se nalazi sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U bočici se nalazi 200 ml proizvoda, a dostupan je u DM-u i Bipi po cijeni od 50 kn.


Proizvod je vrlo lagane i kremaste teksture, bijele boje i blažeg mirisa. Lako se razmazuje i brzo se upija te ne ostavlja nikakav težak niti ljepljiv osjećaj na koži. Dobro njeguje, no ne pruža jaku njegu ili hidrataciju, stoga mislim da, ako vam treba nešto za jako suhu kožu, vam neće biti dovoljan. Meni je sasvim dovoljan. Prepun je srebrnih šljokica i daje divan, ali nešto ekstremniji sjaj. Šljokice ostaju na koži apsolutno cijeli dan i ne skidaju se s dodirom, ali manji dio ostane na odjeći, nakon duljeg nošenja i posebno na crnoj odjeći. Nažalost nikako nisam mogla na fotografiji uhvatiti taj sjaj, pa vam to ne mogu potpuno dočarati, ali možete donekle vidjeti na slici ispod.



Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i divnim sjajem koji daje! Ne koristim ga svaki dan, jer mi je to malo previše, ali za posebne prilike kada želim malo više sjati je odličan!

Jeste li isprobati Olivalov kristalni shimmer losion za tijelo?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari