EVELINE BRAZILIAN BODY ILUMINATOR ZA TIJELO

by - kolovoza 14, 2020

Obožavam šljokice i kada vidim šljokičasti proizvod, moram ga kupiti, a posebno me to ludilo uhvatilo ovo ljeto, jer preko ljeta svi volimo posebno sijati! Nedavno se u drogerijama pojavio novi sjajni proizvod od Eveline kozmetike, a kakvi su moji dojmovi o ovome proizvodu, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je plastična i vrlo kvalitetna. Jednostavnoga je, egzotičnoga dizajna, poluprozirna što mi se sviđa jer uvijek vidim koliko mi je proizvoda preostalo. Na poleđini se nalaze informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Nanosi se pomoću raspršivača koji je okej - lijepo raspršuje proizvod, no ponekad može izaći pokoja veća kapljica te zna lagano curiti. U ambalaži se nalazi 150 ml proizvoda, s rokom trajanja od 3 mjeseca nakon otvaranja. Može se kupiti u DM-u, po cijeni od 37.90 kn.

Eveline navodi da proizvod pruža trenutno posvjetljenje kože i spektakularno poboljšanje izgleda kože. Zahvaljujući prirodnim posvjetljujućim česticama i Bright Jelly kompleksu, vodica pruža zlatni sjaj koži. Čestice reflektiraju svijetlost, te na taj način ističu prednosti siluete i čine ju optički vitkijom. Vodica pruža laganu brončanu nijansu, ujednačuje ten kože, prikriva nedostatke i idealno poboljšava ten. Fuzija prirodnih sastojaka: ulje roza papra i arganovo ulje opsežno brinu o koži, duboko ju hidratiziraju, pružaju svilenkastu glatkoću i dugotrajnu regeneraciju. Proizvod je veganski i cruelty free. Navedeno je da ne ostavlja mrlje, te da nije proizvod za samotamljenje.


Formula proizvoda je rijetka i vodenasta, te nemasna. Volim ga umasirati u kožu jer zbog raspršivača može izgledati flekavo. Lijepo se upije, ali neko vrijeme ostaj blago ljepljiv. Dosta se brzo troši. Daje vrlo laganu, toplu, brončanu boju koja daje vrlo blagi ten koži. Ima poprilično velike zlatne, sjajne čestice koje su poprilično izražene, vrlo slične onima u njihovom sjajnom losionu za tijelo. Bilo bi mi draže da su malo suptilnije. Mogu se preslikati, ako rukom prijeđete po koži. Trajnost je dobra - traje oko 5 sati, ako često dirate kožu, vjerujem da će se šljokice puno prije skinuti. Skida se lako u kontaktu s tekućinama. Nije isušivao, niti izazvao ikakve iritacije, ali nisam primijetila nikakve, gotovo pa čudotvorne, tvrdnje koje proizvođač navodi.



Ovaj proizvod mi je bio okej, koža lijepo izgleda, ali bih voljela da su poradili na boljem raspršivaču te stavili sitnije sjajne čestice.

Jeste li isprobali Eveline iluminator za tijelo? Volite li ovakve sjajne proizvode?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari