OLIVAL RUŽIN GLOW SPREJ

by - kolovoza 18, 2020

Još jedan sjajni proizvod, jer eto, njih nikada dovoljno, posebno ljeti kada svi želimo malo više sijati. Ovoga puta ću pisati o Olivalovom ružinom glow spreju koji izgleda apsolutno predivno! Ako vas zanima više, nastavite čitati!


Proizvod dolazi u vrlo jedostavnoj, prozirnoj ambalaži s lijepom slikom ruže, te svim informacijama o proizvodu. Plastična je, i poprilično kvalitetna. Dozira se pomoću raspršivača, o kojemu ne mogu ništa reći jer je bio neispravan. Zamijenila sam ju s raspršivačem potrošenog Ziaja tonika koji dobro funkcionira. U ambalaži se nalazi 100 ml proizvoda, a može se kupiti u Bipi po cijeni od oko 80 kn.

Olival navodi da je ovo nježan sprej obogaćen s tri različite vrste shimmera i njegujućim glicerinom, daje biserni sjaj, naglašava ljepotu tena, hidratizira i osvježava.


Sprej je u potpunosti tekući, odnosno nema gustoće ili kremastu formulu. Ružičaste je boje, s hrpom sitnom sjajnog ružičastog sedefastog sjaja. Potrebno ga je promućkati prije uporabe, te se prilikom mućkanja pjeni. Blagog je i ugodnog mirisa koji se baš i ne zadržava na koži. Nema miris ruže, što mi je odlično jer ga baš i ne volim. Lagan je na koži, te ostaje minimalno ljepljiv kratko vrijeme nakon nanošenja. Ravnomjerno se nanosi. Koristila sam ga samo na tijelu jer mi je, za moj ukus, na licu presjajan. Daje lijepi ružičasti, sedefasti, na suncu nešto intenzivniji sjaj, ali i daje izgleda lijepo i decentno, odnosno nije napadan jer su sjajne čestice vrlo sitne. Na koži može potrajati vrlo dugo, čak i cijeli dan, ako se ne znojite ili ne kupate. Ne preslikava se na dodir. Lako se skida vodom i prilikom tuširanja. Nisam primijetila da njeguje kožu, ali je vrlo ugodan.

Baš sam zadovoljna ovim proizvodom i sjajem koji daje. Većinom viđamo zlatne i brončane, rjeđe srebrne, no rijetko ružičaste sjajne proizvode, tako da je ovo dosta inovativno.

Jeste li isprobali Olival ružin glow sprej? Volite li sjajne proizvode za tijelo?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari