NYX ULTIMATE EDIT BRIGHTS PALETA SJENILA

by - kolovoza 05, 2020

Današnji post je nešto drukčiji od onoga što se inače može vidjeti na mome blogu jer sam ljubiteljica neutralnih nijansi. Ipak, željela sam si nabaviti jednu veselu, šarenu paleticu, ako mi nekada ovakva luda boja zatreba. Odluka je pala na Nyxovu malu paleticu. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je vrlo kompaktna, tanka i praktična. Plastična je i vrlo čvrsta. Pri zatvaranju se čuje onaj klik i paletica se neće tako lako otvoriti. Dizajn je vrlo jednostavan, a na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, kao i sastav, a sve možete vidjeti na slici ispod. Zanimljivo mi je da je u paleti sjenila navedeno da neka sjenila nisu namijenjena za korištenje na očima (nijanse 2,3 i 4 - te nijanse ostavljaju lagani stain na očima). U paletici se nalazi 6 nijansi u panovima sasvim dobre veličine. Svako sjenilo teži 1.2 grama, što je ukupno 7.2 grama sjenila, s rokom trajanja od 24 mjeseca nakon otvaranja. Može se kupiti u Pink Panda trgovinama i preko njihovog web shopa, po cijeni od 60 kn.


Sjenila su tvrđe teksture i lijepo se kupe na kist. Minimalno se truse u panu, ali se dosta truse prilikom nanošenja, po licu, tako da preporučam šminkati prvo oči, a zatim lice. Lijepo se blendaju i pojedinačno, ali i jedna s drugom, jako sam zadovoljna prijelazima između nijansi. Ne izgledaju praškasto na očima. Trajnost sjenila je također vrlo dobra - sjenila potraju na očima i do 7 sati, iz minimalno blijeđenje.


Sva sjenila su mat finiša. Lijepo su pigmentirani, ali svakako preporučujem nanošenje zbijenijim kistićem, na mokru bazu, jer je setiranom kapku izgledaju bljedunjavo. Druga, breskvasta nijansa je najslabije pigmentirana i kvalitetom, po mome mišljenju, odstupa od ostalih nijansi. Posebno kvalitetna je žuta nijansa, rekla bih najkvalitetnija u paleti, odlično je pigmentirana i iznimno je lako njome raditi.


Zadovoljna sam ovom paletom i volim se s vremena na vrijeme poigrati bojama, ali još uvijek nisam skupila hrabrosti nositi ju izvan kuće. Ovo definitivno nije paleta za kojom ćete posegnuti u brzini jer rad s njome ipak zahtijeva određeno vrijeme i trud, ali se isplati!

Jeste li isprobali Nyx Ultimate Edit Brights paletu sjenila? Volite li šarene nijanse?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari