MAYBELLINE THE FALSIES LASH LIFT MASKARA

by - kolovoza 25, 2020

Kada se ova maskara pojavila na tržištu, digla je mnogo prašine za sobom i svi su pričali o njoj. Ja sam ju kupila odmah kada je izašla, ali mi je trebalo dugo vremena da ju isprobam, a još duže vremena za pisanje recenzije, zato recenzija stiže tek sada. Ako vas ipak zanima više o ovoj maskari, nastavite čitati!


Ambalaža je vrlo jednostavna i upečatljiva i meni se baš sviđa - metalik srebrna s ljubičastim detaljem. U tubici se nalazi 9.6 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u svim drogerijama po cijeni od oko 70 kn (mislim da je u DM-u jeftinija, a i Maybelline je često snižen u svim drogerijama).

Aplikator na maskari je srednje veličine, niti prevelik, niti premalen - onako taman! U obliku je pješćanog sata, od sintetičkih vlakana.


Maskara nije mokra, već je malo gušće, kremaste formule. Vrlo je crna. Odlično produlji i lagano podigne trepavice. Na prvu daje lagani volumen, ali se jako lagano nadograđuje i možete postići odličan volumen! Traje cijeli dan, ne razmazuje se, niti se trusi, a opet se dosta lagano skida odstranjivačima šminke.


Maskara je super! Odlično produlji trepavice i može se nadograditi do lijepog voluema, a na trepavicama traje cijeli dan!

Jeste li isprobali Maybelline The Falsies Lash Lift maskaru?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari