EVELINE LUXURY EXPERT 24K GOLD LOSION ZA TIJELO

by - kolovoza 10, 2020

Proizvodi za njegu tijela sa šljokicama, u zadnje vrijeme postigli su jako veliku popularnost i gotovo svaki brend u svojoj ponudi ima barem jedan takav proizvod, tako i Eveline ima ovaj veliki losion sa zlatnim česticama. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Ambalaža je vrlo čvrsta i velika, plastična, jednostavnoga dizajna. Dozira se pomoću pumpice, što mi je odlično i definitivno bih voljela da se više mazalica za tijelo tako dozira jer je vrlo jednostavno i praktično. Na poleđini se nalaze sve informacije, kao i sastav proizvoda koji možete vidjeti na slici ispod. U ambalaži se nalazi 350 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u DM-u, po cijeni od 35 kn.

"Obogaćen česticama 24k zlata, donosi trenutno olakšanje i njegu suhoj koži ostavljajući ju glatkom, mekanom i sjajnom."



Formula je gusta, kremasta, lagana i nemasna, te je potrebno nanijeti malo proizvoda. Lijepo se razmazuje i brzo se upija, te ne ostavlja mastan i ljepljiv film na koži. Ima izraženiji miris, koji se dosta dugo zadržava na koži; ne mogu za definirati, ali mogu reći da mi nije baš omiljen, no nije neugodan. Losion lijepo njeguje kožu, ali dosta lagano, definitivno ne daje intenzivnu njegu, no meni je dovoljan, iako mislim da vam, ako imate zahtijevniju, suhu kožu, neće biti dovoljan. Koža ostaje mekana i glatka. Formula je prepuna zlatnih sjajnih čestica koje daju lijepi sjaj koži, ali nisu jako intenzivne i napadne te se moze nositi i na dnevnoj bazi. Zlatne čestice se zadržavaju na koži cijeli dan! Ako se duže vremena ne koristi, formula se zna malo razdvojiti, odnosno razdvaja se losion od šljokice, vjerojatno se zgrudaju u pumpici, no brzo nestane.


Sviđa mi se ovaj losion, pogotovo ako volite sjajne losione i želite uvijek sijati! Ipak, ako tražite bogatu njegu i imate zahtijevniju kožu tijela, mislim da vam neće biti dovoljan.

Jeste li isprobali Eveline Luxury Expert 24k Gold losion za tijelo? Volite li sjaj na tijelu?

Hvala vam na čitanju i žel

You May Also Like

0 komentari