AFRODITA PURE COCONUT MASLAC I PILING ZA TIJELO

by - kolovoza 12, 2020

Ogromna sam obožavateljica kokosa i kada vidim nešto s kokosom, u 99% slučajeva to moram i kupiti, radilo se o kozmetici ili o hrani. Zato su se kod mene našli i ovi mališani - maslac i piling za tijelo s kokosom, od Afrodite, brenda koji mi je jako drag! Ako vas zanimaju moji dojmovi o njima, nastavite čitati!


Ambalaža je odlična! Plastična, vrlo čvrsta i kvalitetna, lijepoga dizajna, sa svim informacijama i čepom na odvrtanje. Oba proizvoda imaju vegansku formulu. Piling sadrži 175 grama proizvoda, dok maslac sadržu 200 ml proizvoda. Mogu se kupiti u svim drogerijama, a cijena svakoga je 50 kn. Često, a posebno oko Božića se mogu naći u poklon pakiranjima, pa ima cijena bude puno povoljnija.


Maslac za tijelo
"Potpuno ekološko djevičansko hladno prešano ulje kokosa s visokim sadržajem prirodnih masnih kiselina potiče obnovu stanica kože, djeluje kao prirodni antioksidans, štiti od isušivanja, ugađa slatkim mirisom kokosa."

Tekstura ovog maslaca je predivna - iznimno gusta, gotovo čvrsta formula, koja se malo teže vadi iz posudice. Iako je jako gusta i konkretna, vrlo je lagana i prozračna u isto vrijeme. Bijele je boje i prekrasnog mirisa kokosa koji se zadržava na koži neko vrijeme. Lako se razmazuje i lijepo upija, ali ostaje pomalo masnjikav na koži, stoga ga preferiram koristiti navečer. Predivno njeguje kožu i ostavlja ju toliko mekanom, glatkom, nahranjenom i svilenkastom.

Sastav maslaca za tijelo

Piling za tijelo
"S prirodnim abrazivom kokosova brašna nježno odstranjuje odumrle stanice epiderme. Potpuno ekološko kokosovo ulje i karite maslac obnavljaju i hrane kožu te ju štite od preranog starenja."

Formula pilinga je uljna, gušća, sa sitnijim, ali vrlo konkretnim piling česticama. Pri nižim temperaturama je dosta čvrsta, dok je vrlo mekana pri višim temperaturama, pretpostavljam zbog kokosovog ulja koje također mijenja svoje agregatno stanje, ovisno o temperaturi. Također ima predivan miris kokosa. Piling je nešto grublji, no nije agresivan, iako ne bih preporučila korištenje na osjetljivoj ili oštećenoj koži. Ostavlja kožu iznimno mekanom i glatkom te ostavlja lagani, njegujući uljni film na koži. Nakon korištenja ovog piling, osobno nemam potrebu za korištenjem ikakvog njegujućeg proizvoda. Ipak, kada mi je potrebna jača njega koristim kombinaciju ova dva proizvoda i tada je koža neopisivo njegovana i mekana!

Sastav pilinga za tijelo


Za kraj mogu reći da su ovi proizvodi apsolutno predivni! Koža je uz njih toliko mekana i njegovana, a predivan miris kokosa, samo je odličan dodatak! Isprobala sam i tonik, odnosno nekakav sprej iz iste ove linije, koji me također oduševio!

Jeste li isprobali Afrodita Pure Coconut liniju proizvoda?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari