SIMPLE MICELARNA VODA I HIDRATANTNI GEL ZA PRANJE LICA

by - srpnja 23, 2020

Simple je brend koji već jako dugo želim isprobati jer sam čula samo riječi hvale od brojnih skincare blogera. Možete samo zamisliti koliko sam bila oduševljena kada sam njihove proizvode ugledala u drogerijama. Testiranje sam odlučila započeti ovim mališanima u tester pakiranjima, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku 500. posta.


Tester ambalaže su melene i slatke, mekane vrećice, te sadrže 62% manje plastike od obične ambalaže. Lako se doziraju i neće se dogoditi da se izliju posvuda, pa se odlični za putovanje ili za isprobavanje proizvoda, bez kupovanja velike ambalaže.

Vrećice sadrže 50 ml proizvoda. Micelarna voda ima rok trajanja od 9 mjeseck nakon otvaranja, dok je rok trajanja gela za čišćenje lica 12 mjeseci nakon otvaranja. Cijena im je 17,90 kn, a mogu se kupiti u DM-u, Bipi i nekim Konzumima.


Micelarna voda je prozirna i bez ikakvog mirisa. Odlično i vrlo brzo skine svu šminku (ne mogu ništa reći za vodootpornu maskaru jer ju nisam nosila). Obavezno ju isperem, te mi nije napravila nikakav nered na licu ili isušila kožu. Nježna je prema koži. Ne peče za oči. Ne ostavlja ljepljiv niti mastan film na koži.



Hidratantni gel je vrlo guste teksture i ima onaj sedefasti sjaj kao neki gelovi za tuširanje ili šamponi, ali nema apsolutno nikakav miris. Potrebna je mala količina proizvoda koju volim lagano razdraditi među dlanovima, s vodom, jer ako gel nanesem direktno na lice, zna se čudno lijepiti i teže se ispire. Ne skida šminku, ali jako lijepo očisti kožu i vrlo je nježan. Ostavlja ju mekanom i čistom, ali ne onako škripavo čistom, te ne isušuje niti iritira kožu i oči.


I za kraj mogu reći da sam jako zadovoljna s oba proizvoda, ali mi se micelarna voda više svidjela i definitivno kupujem i full size pakiranje. Bilo bi dobro kada bi više brendova u svoju ponudu uvelo ovakva mala pakiranja kako bismo mogli isprobati proizvod. 

Jeste li isprobali Simple proizvode? Što mislite o putnim pakiranjima?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari