LA CROA ARGAN&MAKADAMIJA PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

by - srpnja 22, 2020

La Croa je vrlo hvaljeni brend, obožavam njihovu masku za kosu, a dodatni plus jest što je La Croa hrvatski brend pa kupovinom potičemo domaću proizvodnju, stoga #kupujmohrvatsko. Ovi proizvodi su mi se jako svidjeli, a zašto, saznajte u nastavku posta!



Keratin fluid dolazi u ambalaži od tamnoga stakla s pumpicom; dovoljne su mi 3-4 pumpice za cijelu kosu, a pri nanošenju se fokusiram na donji dio kose, korijen samo lagano prijeđem. U bočici se nalazi 50 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u Mulleru i vjerujem u Bipi ili preko La Croa web shopa po cijeni od 70 kn. Bočica dolazi u kartonskoj ambalaži, na kojoj se nalazi sastav (koji možete vidjeti na slici ispod) te opis proizvoda i ključni sastojci. Mislim da nema smisla da to sve sada prepisujem, pošto se sve nalazi i na web stranici, pa ako vas zanima više o tome, link je ovdje.


Tekstura fluida je srednje gustoća i vrlo kremasta. Bež je boje i ugodnog, intenzivnijeg mirisa koji se zadržava na kosi neko vrijeme. Lijepo se razmazuje po kosi i dosta se brzo upije i ono jako važno, ne sljepljuje kosu! Proizvod sam nanosila i na vlažnu i na suhu kosu i draže mi ga je nanijeti na suhu kosu. Moja kosa je blago valovita i zna biti lagano napuhnuta i dosta brzo se početi uvijati, ovo nanesem kada ispeglam kosu i ona se drži ravna cijelo vrijeme i ne napuše se tako lako, bude iznimno zaglađena i njegovana, svilenkasta i mekana i nekako konkretnija (pošto je moja kosa uz sve ovo jako tanka), ali nije otežana.



10 u 1 maska u spreju dolazi u duguljastoj plastičnoj, tamnoj ambalaži, s papirnatom košuljicom sa svim informacijama. Ponovno, sastav možete vidjeti na slici ispod, a ostale informacije neću prepisivati, već sve možete pročitati ovdje. Ima raspršivač koji odlično raspršuje proizvod! U bočici se nalazi 150 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u Mulleru, vjerujem u Bipi i preko njihova web shopa, po cijeni od 70 kn.


Ova maska je tekuća, gušća i nekako bih rekla, čak kremasta. Ima intenzivniji, ugodan miris koji se neko vrijeme zadržava na kosi. Savjetujem ne pretjerivati s količinom proizvoda jer se onda kosa, posebno ako je jako tanka kao moja, može zamastiti. Odlični njeguje kosu, vrlo je bogata formula. Daje joj malo težine i neke konkretnosti te ona ljepše stoji, ne napuše se i ne leti na sve strane. Omekša i lagani zagladi kosu te olakšava raščešljavanje.


Prezadovoljna sam ovim proizvodima, vrlo su bogate formule, divno njeguju kosu, zaglade ju i pomaže ju držati ravnom i nenapuhanom. Odlična kvaliteta, a hrvatska proizvodnja!

Jeste li isprobali nešto od La Croa proizvoda?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari