CATRICE BRUSH INK EYELINER

by - srpnja 25, 2020

Eyeliner je nešto što vrlo rijetko nosim, no s vremena na vrijeme ga volim staviti jer mislim da baš lijepo naglasi oko. Za oko mi je zapeo ovaj noviji Catrice eyeliner, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta! 



Eyeliner dolazi u obliku olovke, vrlo jednostavnog i elegantnog dizajna - crn je s rose gold detaljima. Sam proizvod dolazi u kutijici, što mislim da je novitet kod Catrice proizvoda i meni se sviđa. Na kutijici se nalaze sve informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod te navod da je ovo veganski proizvod. Proizvod je dostupan u svim drogerijama po cijeni od 40 kn, a za tu cijenu dobijete 1 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja.



Aplikator je vrlo precizan; sastoji se puno tankih dlačica koje se spajaju u jedno. Fleksibilan je, ali nije prelabav, odnosno i dalje imate kontrolu.


Eyeliner je vrlo crn i poprilično intenzivan. Ne razlijeva se, već se lijepo i ravnomjerno nanosi. Formula je vrlo lagana i ne osjeti se na očima niti pod prstima kao neki Essence tuševi. Ne puca. Dosta se brzo suši. Jednom kad se osuši, ne mrda i traje na očima cijeli dan. Što se tiče vodootpornosti, mogu reći da će preživjeti lagano suzenje očiju, ali ne mogu reći hoće li preživjeti plakanje ili plivanje. Lako se skida sredstvima koji su namijenjeni tome.


I za kraj mogu reći da sam vrlo zadovoljna ovim tušem - lagan je na očima, dugotrajan, dovoljno crn i precizan.

Jeste li isprobali Catrice Brush Ink eyeliner? Koji je vaš omiljeni eyeliner?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari