EVELINE OH! MY KISS RUŽ// 03

by - srpnja 08, 2020

Ovakvi ruževi baš i nisu nešto što kupujem, jer ne volim jarke boje u kremastoj formuli, ali ovaj ruž sam dobila na poklon i odlučila sam mu dati šansu i isprobati ga, jer nikada ne znate, možda se iznenadite i vaš mišljenje bude promijenjeno. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je nešto uža od klasičnih ruževa, vrlo jednostavnog dizajna, u nijansi ruža i slatkim zlatnim detaljima. Pomalo djetinjasto, ali simpatično. Sam ruž je nešto tanji, te se lako i precizno nalazi (iako ja uz ruževe u boji uvijek koristim i olovku). Dolazi zaštićeno. Ja sam tu zaštitu skinula, i ne znam nalaze li se ikakve informacije o proizvodu tamo, ali na ambalaži ne pronalazim rok trajanja, količinu, sastav niti ostale slične informacije. Može se kupiti u Bipi po cijeni od 30 kn.


Formula je kremasta, ali dosta konkretna. Nema nikakav poseban miris. Ruž je vrlo maziv i lijepo klizi po usnama. Vrlo je lagan na usnama i uopće ne osjetite da ga nosite, što može biti mali problem, jer lako možete zaboraviti da ga nosite, a ova formula to baš i ne dozvoljava. Ruž se ne setira, već ostaje kremast na usnama i lako se preslikava i jako lako završi na zubima. Sjajnog je finiša i odlične pigmentacije. Ne razlijeva se izvan ruba usana. Preživljet će jako pažljivo jelo i piće, a ako ste poprilično pažljivi na usnama će izdržati 3-4 sata. Lako se nadograđuje i popravlja tijekom dana. Ne isušuje usne.

Nijansa je lijepa, jarka ružičasto-koraljna nijansa, koja vrišti ljeto. Ne ostavlja stain na usnama.


Ruž je dobar, posebno za ovakvu kremastu formulu i nijansa je odlična, taman za ovo ljetno razdoblje, ali ja bih, ipak, za ovakve jarke nijanse odabrala mat formulu, iz isključivog razloga što s ovakvim ružem trebate biti pažljivi i zahtijeva češće popravke kroz dan, što je meni pomalo naporno. Ako volite ovakve formule, definitivno vjerujem da će vam se svidjeti jer je lijepo pigmentiran, vrlo ugodan na usnama i povoljan.

Jeste li isprobali Eveline Oh!My Kiss ruževe za usne?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari