EVELINE HD LIQUID CAMOUFLAGE KOREKTOR// 02 NATURAL

by - srpnja 07, 2020

Danas je, očekivano, na redu još jedna recenzija Eveline proizvoda, i to HD Liquid Camouflage korektora. Kod korektora volim lijepo, ali ne prejako prekrivanje, prirodni izgled i lagani osjećaj na koži i dobru trajnost, a je li ovaj korektor ispunio moja očekivanja, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje je maleno, jednostavnog i elegantnog dizajna, te čvrsto i kvalitetno. Na korektoru se nalazi naljepnica sa sastavom koji možete vidjeti na slici ispod. Ima veći, trenutno popularni aplikator, koji sasvim dobro funkcionira. Može se kupiti u Bipi po cijeni od 32,90 kn, a za tu cijenu dobijete 5 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja.



Korektor je gušće, kremaste teksture te se lijepo blenda i stapa s kožom. Ima vrlo izraženi, parfumirani miris koji mi nekada zna baš dosta smetati, stoga mislim da ljudima s osjetljivim očima neće odgovarati. Miris brzo ispari. Rekla bih da ima slabiju srednju prekrivnu moć, lijepo prekriva podočnjake, dok prištiće neće najbolje prekriti. Savjetujem nanijeti manju količinu proizvoda, jer u protivnom može izgledati cakey. Polumat je finiša, ali obavezno ga treba setirati jer se lako uvlači u linije oko očiju. Uz setiranje traje cijeli dan, preko 8 sati, bez skidanja ili blijeđenja. Lagan je na koži. Nije suh. Ne izaziva nepravilnosti ili iritacije na koži.

Nijansa koju ja imam je 02 Natural - svijetlija nijansa, ali definitivno nije najsvijetlija koju sam ikada isprobala; izrazito žutoga podtona. Lagano se prilagodi koži i ne izgleda tako žuto kada se izblenda.


I za kraj mogu reći da mi je ovaj korektor sasvim okej, ali mi definitivno nije omiljeni. Prekriva podočnjake, ali nije najbolji za prištiće, dobre je trajnosti i lijepo izgleda na koži, ali se zna uvući u linije na koži. Mala zamjerka ide i na vrlo izraženi miris.

Jeste li isprobali Eveline HD Liquid Camouflage korektor? Koji je vaš omiljeni korektor?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari