EVELINE AQUA MIRACLE FIKSATOR// PINK

by - srpnja 10, 2020

I došli smo do posljednjeg dana Eveline tjedna u kojemu ću pisati od Eveline sjajnome fiksatoru. Sjajni sprejevi već su dugo vremena jako popularni, a nedavno je i Eveline izbacio svoju verziju u dvije nijanse. Kakvi su moji dojmovi o ružičastoj verziji (postoji još brončana verzija), možete pročitati u nastavku posta!


Proizvod dolazi u čvrstoj plastičnoj bočici, većim dijelom prozirnoj s detaljima. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda. Ima vrlo intenzivan raspršivač koji ostavlja lice jako mokrim i zahtijeva veliku udaljenost od lica. U bočici se nalazi 110 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci od otvaranja. Dostupan je u Bipi po cijeni od oko 35 kn.

Eveline navodi da je ovo 4 u 1 vodica za lice u obliku mista: make up fiksator, hidratacija, efekt sjaj i blur efekt. Inovativna vodica koja fiksira make up i pruža sjaj koji vidljivo poboljšava ton kože i čini make up atraktivnijim. Omogućuje suptilno modeliranje lica. Kombinacija termalne vode i tonika, smiruje kožu, te joj pruža hidratantne i njegujuće sastojke.


Fiksator je vodenasta tekućina ugodnog mirisa i nježnije ružičaste boje, prepuna sedefastog sjaja i šljokica. E sada, što se tiče djelovanja - lijepo stapa praškaste proizvode. Lagan je na licu, ne isušuje, ali nisam primijetila niti da je njegujuć ili hidratantan. Također, nisam primijetila veću trajnost šminke na licu, ali make up se lijepo drži, ne razdvaja ga niti se lice brzo masti. Ne ostavlja boju na licu, ali ostavlja jako puno šljokica (ne sjajnih čestica, već krupnih šljokica) koje su poprilično vidljive na licu, posebno pod malo jačem svijetlu, tipa žarulja ili sunce. Obećanja koje proizvođač daje o blur efektu, suptilno modeliranje lica i slične tvrdnje, po meni su iskreno, gluposti, kako to i očekivati o spreja sa šljokicama, no dobro. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na licu.

Ovaj sprej ima poprilično krupne šljokice, koje meni baš i nisu najomiljenije na licu jer su jako vidljive, ali je odličan za sjaj na tijelo, na ramenima, nogama, jako lijepo izgleda. Ako pak volite šljokice na licu, mislim da će vam se svidjeti jer dobro obavlja posao fiksatora.

Jeste li isprobali Eveline Aqua Miracle fiksatore?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari