ESSENCE LE WANNA BEE MY HONEY? PRIMER// 01 YOU'RE BEE-AUTIFUL!

by - srpnja 02, 2020

Padam na slatka pakiranja i u gotovo svakoj Essence limitiranoj kolekciji pronađem barem jednom slatkiša kojega moram kupiti i isprobati. Ista stvar bila je i s ovim primerom iz limitirane kolekcije pod nazivom Wanna Bee My Honey? Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je preslatka i vrlo jednostavna. Vrlo je kvalitetna, staklena, te se dozira pomoću pumpice koja odlično funkcionira, i za cijelo lice su mi potrebne oko dvije pumpice. Proizvod je veganski. U ambalaži se nalazi 30 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci, a dostupan je u Mulleru (nisam sigurna za ostale drogerije), po cijeni od 32,90 kn.


Formula je vrlo lagana i gelasta, lijepo se razmazuje i upije kroz minutu do dvije, ali ostavlja blago ljepljivi finiš na koži. Formula je bogata brojnim sitnim šljokicama i zlatnim komadićima koji nisu napadni, niti jako vidljivi na koži. Ima izraženiji, umjetni miris meda. Daje plumpy izgled koži, te blagi sjaj. Puder lijepo sjeda na lice s ovim primerom i traje kroz dan. Ne masti kožu dodatno, ali se lagano zamastim nakon otprilike 3-4 sata, stoga mislim da baš i nije najidealniji za masnije tipove kože. Nije izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži.


I za kraj mogu reći da sam zadovoljna ovim primerom, a mislim da će vam se posebno svidjeti ukoliko imate suhu, normalnu, pa čak i kombiniranu kožu, dok ga baš i ne bih preporučila za masnu, te ako volite svježiju, sjajniju, hidratantniju podlogu.

Jeste li isprobali nešto iz Essence limitirane kolekcije Wanna Bee My Honey? Kupujete li proizvode iz limitiranih kolekcija?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari