WET'N'WILD MAT RUŽ// NEVER NUDE

by - lipnja 29, 2020

Ako se sjećate, Wet'n'Wild ruževi su prije nekoliko godina bili vjerojato najhvaljeniji ruževi na našem području, formulu su obožavali, dok je za ambalažu bilo puno zamjerki. Apsolutno se slažem s time, imam kod sebe jednu smeđu nijansu i odličan je, ali je pakitanje strašno, čep je pukao i stalno se otvara. Promijenili su ambalažu, a kakva je formula, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je puno ljepša od prethodne, ali i dalje vrlo jednostavna, a posebno mi se sviđaju ove metalik usne. Kvalitetnija je od stare ambalaže, ali ne mislim da je baš kvalitetna, odnosno dosta je lagana ta plastika od koje je ambalaža izrađena. Malo je viša ambalaža od stare verzije. Drukčiji je i oblik ruža i ovaj mi se puno više sviđa, od okrugle stare verzije jer je puno precizniji. U ambalaži se nalazi 3.3 grama proizvoda, s rokom trajanja od 18 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u DM-u i Bipi po cijeni od 30 kn.


Formula mi je čini jako slična, ako ne i ista kao stara verzija. Ruž je dosta čvrst, ali i kremast te se jako lako i lijepo nanosi. Ima intenzivniji miris. Pigmentacija je fenomenalna i dovoljan je jedan premaz. Ruž je polumat finiša i izgleda prirodno na usnama. Vrlo je ugodan za nošenje, te nije suh niti isušuje. Traje i preko 4 sata na usnama ako ništa ne jedete niti pijete, što je poprilično dugo za jedan klasični ruž. Ravnomjerno se skida.


Nijansa Never Nude je svijetlija, toplija breskvasta nude nijansa. Koristim ga jako često, odličan je i za svaki dan, ali i za dramatičniji make up, kada imam naglašene oči, pa to sve želim izbalansirati. Jako lijepo izgleda i sa sjajilima.


I za kraj mogu reći da sam jako zadovoljna ovim ružem, volim i formulu i nijansa i jedan je od najkorištenijih ruževa u mojoj kolekciji! Iznimno kvalitetan ruž s lijepim rasponom nijansi, po povoljnoj cijeni!

Jeste li isprobali Wet'n'Wild ruževe?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari