REVOLUTION PRECIOUS STONE ROSE QUARTZ PALETA SJENILA

by - lipnja 10, 2020

Neutralne palete moja su ogromna ljubav, stoga se često počastim jednom, iako se u zadnje vrijeme trudim kupovati manje paleta jer ih rijetko koristim, a imam ih previše. Ova paleta je bila ljubav na prvi pogled, što zbog neutralnih nijansi, što zbog šljokica i morala sam ju imati. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je prekrasna, gornji dio palete je obložena rose gold šljokicama i ima blagu teksturu. Kvaliteta je također dobra. S unutrašnje strane ima veliko ogledalo koje dobro dođe. Na poleđini se nalaze informacije o proizvodu kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Sjenila su poredana u tri reda, dva s 14 panova manje veličine, težine 0.65 grama i jedan, u sredini, sa 6 većih panova, težine 1.3 grama, što je ukupno 16.9 grama. Rok trajanja je 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti preko Pink Pande, po cijeni od 115 kn.



Paleta sadrži 20 nijansi - 14 u manjim panovima i 6 u većim panovima, odnosno 10 mat i 10 shimmer/metalik nijansi. Nijanse u manjim panovima su poprilično klasične formule, mekane, odlično se blendaju te su lijepo pigmentirane. Malo sd truse, ništa strašno. Shimmer nijanse u manjim panovima su lijepe i dosta prosječne. Veliki panovi su izvrsne i vrlo posebne formule. Jako mekana, gotovo kremasta sjenila, iznimno pigmentirana, metalik finiša i jakoga sjaja. Najbolji efekt daju nanošenjem prstima. Sva sjenila traju na kapcima cijeli dan, preko 8 h, uz minimalno blijeđenje.


Ovo je odlična paleta, jedna od kvalitetnijih Revolution paleta - dobijete sjenila izvrsne kvalitete za povoljnu cijenu. Nijanse su baš moj đir, ima i tople i hladne tonove, a njome se mogu kreirati svakakvi lookovi , kako svakodnevni, tako i full glam. Swatcheve možete vidjeti na slikama ispod.

Ember, Corruption, Nectarine, Chocolate, Molten, Nude, Amber
Damson, Brownie, Burnt, Glow, Rose, Sweetie, Star
Elixir, Crumble, Gold Dust, Diamante, Ingenous, Babydoll


Kao što sam već rekla, ovo je jedna od kvalitetnijih Revolution paleta, s totalno mojim nijansama i obožavam ju!

Jeste li isprobali Revolution Precious Stone paletu sjenila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari