NYX LINGERIE SJAJILO// SHY

by - lipnja 09, 2020

Isprobala sam već nekoliko Nyx proizvoda i do sada me niti jedan nije posebno oduševio. Zadovoljna sam kvalitetom, ali se nisam zaljubila niti u jedan proizvod, ako mogu tako reći. Sve dok nisam isprobala ovaj proizvod! Ako vas zanima više detalja o ovom mališanu kojega obožavam, nastavite čitati!


Pakiranje je vrlo jednostavno, prozirno sa crnim detaljima, čvrsto i kvalitetno te ono što uvijek volim posebno pohvaliti, zaštićeno. Aplikator je dobar, malo duguljastiji te odlično funkcionira. U ambalaži se nalazi 3.4 ml proizvoda, s rokom trajanja od 18 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u Nyx prodavaonici i preko Pink Pande (nisam sigurna gdje je još dostupan u Hrvatskoj) po cijeni od 60 kn. Na slici ispod možete vidjeti sastav sjajila.



Sjajilo je gušće formule, ugodnog slatkog mirisa. Lijepo se razmazuje te nije nimalo ljepljivo. Daje onaj plumpy izgled i sjaj usnama. Lijepo je pigmentirano. Trajnost je dobra za jedno sjajilo, oko 3 sata ako ne konzumirate išta, u suprotnom puno brže nestane.

Nijansa je svijetlija kremasta nude nijansa s vrlo sitnim, gotovo neprimjetnim sjajnim česticama. Iako je dosta svijetlo i poprilično pigmentirano ne daje onu čudnu, pomalo mliječnu nijansu usnama. Obožavam ga nositi preko svih nude ruževa i izgleda predivno!


Kao što sam već rekla, obožavam ovo sjajilo, odlično je i nijansom i formulom. Ljubav u bočici!

Jeste li isprobali Nyx sjajila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari