ORIFLAME THE ONE PALETA ZA KONTURIRANJE

by - lipnja 08, 2020

Ova paletica mi se učinila vrlo praktična za svakodnevno korištenje ili za putovanja, a i nisam isprobala puno Oriflame kozmetike, te se ovo činilo kao idealna stvarčica. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Paletica je plastična i vrlo je čvrsta. Zatvara se na klik i neće se slučajno otvoriti, ali nećete niti polomiti nokte da biste ju otvorili. Ljubičaste je boje i vrlo jednostavnog dizajna; na poleđini se nalazi slika s uputom za nanošenje proizvoda. Ima veće, praktično ogledalo te dolazi s pripadajućom kutijicom na kojoj se nalazi sastav koji možete vidjeti na slici ispod.




Paletica sadrži bronzer, rumenilo i highlighter koji su fizički pregrađeni, te solidne veličine. Ukupna težina proizvoda u paletici je 13.1 gram : 4.2 grama bronzera, 5 grama rumenila i 3.9 grama highlightera. Redovna cijena paletice je 119 kn, ali je kao i svi kataloški proizvodi često snižena.


Rumenilo i highlighter su nešto tvrđe teksture, dok je bronzer malo mekši. Nemaju nikakav miris. Bronzer i rumenilo su satenskog finiša, dok je highloghter sjajnog finiša, te ne sadrže nikakve velike sjajne čestice niti šljokice. Dobro se blendaju. Trajnost proizvoda je nešto slabija i blijedi nakon 4 sata te se baš slabo vidi. Ne naglašava teksturu, niti izaziva iritacije na koži.


Pigmentacija je vrlo slaba i potrebno je jako puno nadograđivanja kako bi se proizvod vidio na licu, pogotovo rumenilo, koje doslovno moram jako obilno nanijeti na kist, ne smijem nikako otresti i tako nanositi i ponoviti postupak barem dva puta da bi se lijepo vidjelo. Uz to što su slabo pigmentirane, nijanse su poprilično svijetle, čak su i meni, koja sam poprilično blijeda, rumenilo i highlighter presvijetli, nijansa bronzera je okej. Bronzer je nešto svijetliji i poprilično topao, rumenilo je jako svijetlo, blijedo ružičasto, highlighter je, također, vrlo svijetao, bijel, srednje intenzivan.


I za kraj moram reći da nisam zadovoljna ovom paleticom. Slabe je pigmentacije i jako dugo treba raditi s njom kako bi se postigao donekle dobar izgled, što se s nekim drugim proizvodima postigne za minutu do dvije. Ako volite prirodniji izgled na koži, možda će vam se svidjeti, ali ja ju ne bih preporučila.

Jeste li isprobali Oriflame paletivu za konturiranje?

Hvala vam ja čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari