AFRODITA HYDRA PATCH OKOLOOČNA KREMA

by - lipnja 07, 2020

Hydra Patch linija je vjerojatno najhvaljenija Afroditina linija proizvoda za njegu kože. Prije nekog vremena sam pisala o serumu iz ove linije, a danas je na red došla okoloočna kremica. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Kremica dolazi u mekanoj aluminijskoj tubici, što je odlično jer proizvod možete u potpunosti potrošiti. Lako se dozira pomoću koso rezanog aplikatora. Dolazi upakirana u pripadajućoj (malo prevelikoj) kutijici plavo-srebrnog dizajna, sa svim informacijama, kao i sastavom koji možete vidjeti na slici ispod. U tubici se nalazi 15 ml proizvoda, a dostupna je u svim drogerijama po cijeni od 70 kn.


Afrodita navodi da je ova okoloočna krema za odmoran izgled bez podočnjaka. Patch H2O tehnologija pruža osjetljivoj koži oko očiju trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju. U kombinaciji s ekstraktima drveta Yarumo i bodljikave veprine pomaže u smanjivanju podočnjaka i vrećica ispod očiju. Usporava proces preuranjenog starenja, pridonosi zaglađivanju prvih bora i kožu oko očiju štiti od nastajanja novih. Veganska formula bez parabena, parafina i silikona.



Krema je vrlo lagane kremaste formule, bež boje i vrlo blagoga mirisa. Vrlo je maziva te će te ju lako razmaziti u nekoliko sekundi tr se brzo upije. Potrebno je nanijeti malo proizvoda, što znači da će dugo potrajati. Odlično njeguje i hrani okoloočno područje i divno ga zagladi. Odlična je i kao podloga prije šminkanja jer korektor tako lijepo sjeda i izgleda. Nije izazvala nikakve iritacije. Kremica je odlična, ali ipak treba imati realna očekivanja, neće ukloniti bore ili podočnjake, ali je dobra preventivna njega.


I za kraj mogu reći da sam jako zadovoljna ovom kremicom - okoloočno područje s njom izgleda odlično, nahranjeno i svježe. 

Jeste li isprobati Afrodita Hydra Patch okoloočnu kremu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari