NIVEA SUN SENSITIVE SPF50 KREMA ZA LICE

by - lipnja 16, 2020

Zaštita od sunčevih zraka vrlo je važna tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljetnih mjeseci, a tu zaštitu nude kreme sa zaštitnim faktorom (SPF). Jedna od takvih krema jest i ova, nova, Niveina, s mnogo navoda na njemačkom jeziku, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Kremica dolazi u čvrstoj tubici, zatvara se na klik i lako se dozira. Dolazi u pripadajućoj kutijici sa svim informacijama (većina je na njemačkom jeziku, ali ima i naljepnicu s kratkim opisom na hrvatskom jeziku), te sastavom koji možete vidjeti na slici ispod. Dizajn je jednostavan, ali vrlo veseo i baš nekako ljetni. U tubici se nalazi 50 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u DM-u (nisam ju vidjela u drugim drogerijama). Kremu sam kupila prije cijele ove situacije s koronavirusom, znači početkom ožujka i cijena joj je bila 51,50 kn, a nedavno sam ju vidjela po cijeni od 70 kn (obje cijene su redovne).


Nivea kaže da je ovo krema s hidratantnom formulom za osjetljivu kožu. Smanjuje iritacije kože i trenutno smanjuje osjećaj zatezanja. Lagana i nemasna.


Tekstura i miris kreme su uobičajeni za većinu SPF kremica - gušća i kremasta, bijele boje. Na koži je jako lagana, nemasna, te nije nimalo ljepljiva. Doste se brzo upija. Dosta je sjajnog finiša; koža uz ovu kremu ima predivan, zdravi sjaj! Odlično funkcionira i ispod šminke, ne masti kožu i ne razdvaja ju. Nije mi izazvala nikakve iritacije ili nepravilnosti. I ono najvažnije, za što i koristimo kreme sa zaštitnim faktorom - štiti kožu od sunca, nisam niti jednom izgorjela ili nešto slično, ali se ne izlažem suncu kada ne trebam.


I za kraj mogu reći da sam vrlo zadovoljna ovom kremom. Na prvo korištenje sam mislila da će ovo biti masnija krema, ali je vrlo lagana i nemasna na koži. Usto je i povoljna!

Jeste li isprobali Nivea SPF kreme za lice?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari