AVON NATURALS MASKA ZA KOSU S ČOKOLADOM I BRAZILSKIM ORAHOM

by - lipnja 17, 2020

Obožavam čokoladu, to sam morala isprobati ovu masku jer kosi uvijek dobro dođe dodatna njega, a čokolada je samo dodatni plus! Kakvi su moji dojmovi nakon potrošene dvije posudice (koje su zabunom naručene), saznajte u nastavku posta!


Maska dolazi u manjoj, čvrstoj plastičnoj posudici sa čepom na odvrtanje. Sastav možete vidjeti na slici ispod. U posudici se nalazi 125 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a cijena joj je oko 20 kn.


Tekstura je vrlo neobična; s ovakvom teksutrom se još nisam susrela. Smeđe je boje i nekako lagana, gelasto - kremasta, ne znam ju baš dobro opisati.  Intenzivnijeg je, ugodnog mirisa koji podsjeća na čokoladu te je nekako topao i zadržava se neko vrijeme na kosi. Lijepo se nanosi i lagano ispire. Ova maska nije intenzivna, više je kao neki dobar regenerator. Lagano njeguje, omekša i pomalo zagladi kosu.


I za kraj mogu reći da je ovo jedna okej maska, ali me djelovanjem podsjeća na regenerator, odnosno nije baš intenzivna što bi se očekivalo od maske.

Jeste li isprobali ovu masku za kosu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari