KOREJSKE MASKE: KOCOSTAR, JUMISO, MISSHA

by - lipnja 27, 2020

Već sam jednom pisala post o korejskim sheet maskama, a na blogu možete pronaći hrpu recenzija svakakvih maskica jer ih jednostavno obožavam! U DM su prije nekog vremena stigli brojni korejski noviteti, a kakvi su moji dojmovi o sheet maskama, saznajte u nastavku posta!



Missha Pearl, Cucumber i Tea Tree sheet maske dolaze u lijepim i jednostavnim vrećicama, s jednom maskom, odnosno 19 grama proizvoda, a cijena u DM-u im je 15 kn.

Maske su vrlo tanke i lijepo sjedaju na kožu, te ne padaju s lica. Cucumber i Tea Tree su dobrih dimenzija, dok mi je Pearl maska malo prevelika i ulazila mi je u oči, no funkcionira. Cucumber i Tea Tree maska natopljene su laganim, tekućim, prozirnim serumom, dok je Pearl maska natopljena vrlo nježnim, kremastim serumom. Maske su intenzivnijeg mirisa.

Odlično njeguju i hidratiziraju kožu, ostavljaju minimalno ljepljivi trag kada se upiju. Koža izgleda svježe, zdravo sjaji i jako je mekana. Ne maste kožu, niti su mi izazvale iritacije ili nepravilnosti.


Jumiso Water Splash sheet maska dolazi u jednostavnoj, mat vrećici sa simpatičnim crtežom. U vrećici se nalazi jedna jednokratna maska, s 26 ml seruma. Cijena maske u DM-u je 20 kn.

Maska je poprilično tanka i odlično natopljena, te u vrećici ostane još seruma za nekoliko korištenja. Odlične je veličine i proporcija, lijepo sjedi na licu i brzo se upija, a posebno brzo se upila na nosu. Serum je vodenast, proziran i blagoga mirisa.

Odlično hidratizira i osvježi kožu, te ostaje minimalno ljepljiva na koži. Koža je nakon ove maske baš mekana. Ima lagani sjaj i izgleda baš puno. Ne masti i ne radi nered na licu.


Kocostar Waffle Honey maska dolazi u preslatkoj vrećici s motivom meda, a u vrećici se nalazi jednokratna maska, težine 40 grama. Cijena u DM-u joj je 30 kn. Navedeno je da sadrži ekstrakt meda i matične mliječi koji dubinski hidratiziraju, obnavljaju i hrane kožu.

Maska je vrlo zanimljiva, mrežasta, takvu masku još nisam isprobala! Iznimno je natopljena. Zalijepi se na lice i ne pomiče se. Natopljena je serumom vrlo guste, gelaste teksture, nalik medu, s umjetnim mirisom meda.

Maska ostavlja pomalo ljepljiv film na koži, koji nestaje kada se upije (malo se duže upija). Iznimno zagladi i omekša kožu. Divno ju njeguje i otklanja eventualno zatezanje i suhoću. Daje predivan, zdravi sjaj koži. Ne masti kožu i ne izaziva nepravilnosti niti iritacije.

I za kraj mogu reći da sam jako zadovoljna svim isprobanim maskama! Odlično njeguju i hidratiziraju kožu. Definitivno ponavljam kupnju!

Jeste li isprobali korejsku kozmetiku?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari