GARNIER HAIR FOOD ALOE VERA MASKA ZA KOSU

by - lipnja 06, 2020

Mislim da ne postoji osoba koja nije čula za vrlo ishvaljene Garnierove Hair Food maske za kosu, koje su od nedavno dobile i pojačanje u drogerijama, u obliku pripadajućih šampona i regeneratora. Danas donosim recenziju Aloe Vera maske za kosu, a ako vas zanima više, nastavite čitati!


Maska je namijenjena kosi kojoj nedostaje hidratacija, a dolazi u povećoj posudici s čepom na odvrtanje kao i ostale Hair Food maske za kosu, sa zelenim detaljima i čepom. Ambalaža je čvrsta i kvalitetna. U posudici se nalazi 390 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti u svim drogerijama i nekim trgovinama mješovite robe po cijeni od 50 kn, ali je jako često snižena posvuda! Nešto niže možete vidjeti sastav proizvoda.



Maske je vrlo kremaste i lagane teksture, bijele boje i, za razliku od Banana maske iz iste linije čiji je miris vrlo intenzivan, blagog, no ugodnog mirisa koji se ne zadržava na koži. Lijepo se upija u kosi i lako se ispire te ne ostavlja nikakav film ili težinu na kosi. Odlično njeguje, a rekla bih čak i hidratizira kosu, zagladi ju te ostavlja mekanom i lepršavom.


Jako sam zadovoljna ovom maskom, posebno intenzivnom njegom koju pruža, a opet je vrlo lagana na kosi!

Jeste li isprobali Hair Food maske za kosu? Koja vam je najdraža?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

2 komentari

  1. Probala sam Bananu, Makadamiju i trenutno koristim Papaju i iako su mi sve odlične, banana mi je najdraža :)

    OdgovoriIzbriši