ESSENCE PRIME+STUDIO GLOW BOOSTING PRIMER

by - lipnja 20, 2020

Matirajuća verzija ovoga primera s crnom glinom mi je jedan od najdražih primera, a s obzirom da u zadnje vrijeme jako volim nešto sjajniji ten, ovaj primer činio mi se kao odličan izbor. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Primer dolazi u kvalitetnoj tubici s narančastim detaljima i čepom za odvrtanje, te se lako dozira. U tubici se nalazi 30 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u Mulleru po cijeni od 30 kn.

Primer je nešto rjeđe, kremaste formule i blagoga mirisa. Svijetlije je breskvaste boje sa sedefastim ružičastim odsjajem. Nema nikakve šljokice u sebi. Lagano se razmazuje te na licu ne ostavlja nikakvu boju, već je proziran i daje blagi, zdravi sjaj. Malo se duže upija. Pomalo je masnjikav i ostaje stvarno minimalno ljepljiv na koži. Odlično funkcionira i samostalno i ispod pudera jer puder s ovim primerom lijepo sjeda na kožu i stapa se s njom. Što se tiče trajnosti, mogu samo reći da je okej, no ne radi čuda i neće jako produljiti trajnost make up-a, ali ju niti ne narušava. Ne popunjava pore ili zaglađuje kožu, više po ponaša kao sjajna krema. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti, te ne isušuje niti izaziva neko jače mašćenje kože.


Ovaj primer mi je dobar za korištenje i samostalno, ali i ispod nekog lakšeg make up-a, po mome mišljenju. Također smatram da baš i nije idealan za masnije tipove kože, već za sušu, normalnu, ali i mješovitu. Daje divan, zdravi, blagi sjaj. 

Jeste li isprobali Essence primer s ružičastom glinom?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari