ESSENCE CAMOUFLAGE+HEALTHY GLOW KOREKTOR// 10 LIGHT IVORY

by - lipnja 18, 2020

U zadnje vrijeme sve više volim sjajniji finiš na licu, nego onaj potpuno mat, stoga me jako zainteresirao ovaj korektor jer upravo on navodi da daje prekrivanje uz zdravi sjaj, te je vodootporan i obogaćen vitaminskim kompleksom, što se čini idealno. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je čvrsta i debeljušta, jednaka kao kod njihovih Shine!Shine!Shine! sjajila. Ima ružičaste detalje, te u liniji postoji i ljubičasta mat verzija, koju sam isprobala i recenzirala, a možete ju vidjeti ovdje. Aplikator je također identičan kao kod sjajila, srcolik te bolje funkcionira za nanošenje proizvoda na usne, nego na lice, ali ipak funkcionira, iako nije idealan. Slova s ambalaže se dosta lako izližu i obrišu. U ambalaži se nalazi 5 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a dostupan je u Mulleru po cijeni od 24 kn.


Korektor je malo gušći, ali vrlo kremast te ima blagi miris. Zanimljivo mi jest to da je mat verzija ovog korektora rjeđa od ove, sjajne verzije. Malo se teže blenda i treba brzo raditi s njime jer se lako zalijepi za kožu i onda se još teže izblenda. Lijepo prekriva te ne treba pretjerivati s količinom, malo je dovoljno. Svježeg je finiša, ali ne vidim taj sjaj. Potrebno je dobro pripremiti kožu prije nanošenja jer se zna uvlačiti u linije oko očiju, čak i uz setiranje. Traje cijeli dan, ne razdvaja se niti se skida, uz setiranje naravno. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti.

U ponudi postoje dvije nijanse, a ja sam odabrala svijetliju od te dvije - 10 Light Ivory; svijetliju nijansu žutog podtona. Lijepo paše mojoj puti.


I za kraj mogu reći da mi je korektor onako, niti smrdi, niti miriši, što bi se reklo. Potrebna je dobra priprema kože i brzo blendanje, ali izgleda lijepo na koži i super prekriva. Definitivno mi nije omiljeni, draži su mi Maybelline Fit me! i Catrice Liquid Coverage. Zanimljivo mi je što je ova verzija "teža" i bolje prekriva od mat verzije.

Jeste li isprobali Essence Camouflage+Healthy Glow korektor? Koji je vaš omiljeni korektor?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari