AFRODITA BOTANIC MIX LAGANA HRANJIVA KREMA & AQUA MIX HIDRATANTNA GEL KREMA

by - lipnja 02, 2020

Definitivno sam osoba koja pada na pakiranja, tako da sam pala i na ove nove Afrodita kremice, pogledajte ih samo! U ponudi imaju dvije verzije - ružičastu i plavu, a unutar svake verzije postoje dvije vrste - lagana hranjiva te gel krema. Kako su se kreme pokazale na mojoj mješovitoj koži, saznajte u nastavku posta!


Kao što sam već rekla, kremice dolaze u preslatkim kutijicama, s kokosom ili ružama, ovisno koju odaberete. Na kutijici se nalaze sve informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod.  Linije se također razlikuju po boji, plavoj i ružičastoj. Dolaze u mekanim, aluminijskim tubicama, retro dizajna koji je meni baš fora te se iz njih proizvod lako dozira i u potpunosti potroši. U tubici se nalazi 50 ml proizvoda. Sigurna sam da se mogu kupiti u Mulleru i DM-u (za Bipu nisam sigurna), a cijena im je oko 50 kn.



Aqua Mix gel krema opisana je kao ultra lagani hidratantni koktel sa 100% kokosovom vodom i vitaminom B3 koji osigurava navlaženu, sjajnu kožu i ujednačava ten, djeluje blagotvorno i smiruje. Pogodna je za sve tipove kože, a ponajprije za njegu normalne, mješovite i masne kože. Brzoupijajuća tekstura čini ju izvrsnom podlogom za make up.

Krema je vrlo zanimljive teksture - iznimno lagana i rijetka gel formula koja se pod toplinom kože brzo topi i postaje vodenasta i pomalo se razlijeva. Potrebna je mala količina proizvoda. Ima lagani, ugodni miris. Jako lako se razmazuje te se uopće ne osjeti na koži. Malo duže se upija. Osvježi kožu i lijepo ju hidratizira, ali ne mogu reći da je jako hidratantna, te mislim da ako imate suhu kožu, ova krema neće biti dovoljna. Daje svježi, plumpy izgled koži. Ne masti dodatno kožu, niti izaziva iritacije ili nepravilnosti. Super funkcionira i ispod šminke.

Botanical Mix lagana hranjiva krema opisana je kao vitaminsko-hidratantna njega kože s miksom vitamina E, B3 i provitamina B5, karite maslacem i djevičanskim jojobinim uljem te pruža hranjivu njega koja kožu čini mekom poput baršuna. Pogodna je za sve tipove kože, kod masne kao noćna njega. Ne ostavlja mastan trag, brzoupijajuća tekstura, savršena podloga za make up.

Krema je lagane, kremaste formule, blijedo ružičaste boje i ugodnog mirisa koji se, kao niti kod prethodne kreme, ne zadržava na koži. Lijepo se razmazuje i brzo upija. Vrlo je lagana na koži i nimalo masna. Odlična je i ispod šminke. Lijepo njeguje kožu i vrlo je hranjiva, a nimalno dodatno ne masti moju masnu t zonu ( iako moram spomenuti da mi se t zona u zadnje vrijeme puno manje masti). Nije mi izazvala nikakve nepravilnosti, ali niti ne utječe na pokoji koji izbije, ali to nisam niti očekivala od ovakvih kremica. Koža mi je uz ovu kremicu baš lijepo izgledala i imala onaj zdravi sjaj iznutra.

Gore: Aqua Mix, dolje: Botanical Mix
I za kraju mogu reći da sam jako zadovoljna ovim kremicama, ali mi je Botanical Mix malo draža. Ako tražite kvalitetne, a povoljne kreme za lice, mislim da bi vas ove mogle zanimati. 

Jeste li isprobali Afrodita Aqua Mix/ Botanical Mix kreme za lice?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari