NIVEA MICELLAIR SKIN BREATHE EXPERT MICELARNA VODA

by - svibnja 13, 2020

Iako sam vjerna Garnier micelarnim vodama (ružičasta i dvofazna), a volim i Eveline ružičastu micelarnu vodu, ipak s vremena na vrijeme volim isprobati nešto novo, a ova Nivea micelarna mi je svugdje iskakala i zainteresirala me te sam ju kupila i pošteno istestirala (čak i potrošila), a ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Pakiranje je plastično i kvalitetno, s čepom na odvrtanje koji je okej, no preferiram čepove koji funkcioniraju na zaklapanje. Dozira se lako na uzak i precizan dozator. Bočica je crne boje i poluprozirna i sviđa mi se. Na poleđini su navedene informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U bočici se nalazi 400 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u svim drogerijama po cijeni od oko 40 kn.

Nivea navodi da je ovo micelarna voda s MicellAir kompleksom i ekstraktom crnog čaha koja uklanja dugotrajnj i vodootpornu šminku i maskaru.


Iako se zbog bočice, na prvu ne vidi, ovo je dvofazna micelarna, što znači da sadrži i ulje, ali iznenađujuće, nije nimalo masna. Nema nikakav specifičan miris. Dobro skida šminku, ali nije najučinkovitija, npr. Garnier dvofazna micelarna mi puno bolje skine, a mislim da pripadaju otprilike istom cjenovnom rangu, kao i rangu kvalitete. Skine ona i vodootpornu maskaru, ali za to skidanje treba malo duže vremena. Nije agresivna prema koži, ali ju kao i sve ostale micelarne isperem. Nije ni napravila nikakav nered na licu.

I za kraj mogu reći da mi je ova micelarna dobra, odradi svoj posao, ali sam isprobala bolje u istome rangu.

Jeste li isprobali Nivea micelarne vode?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari