L'OREAL COLORISTA ŠMINKA ZA KOSU// #RASPBERRYHAIR & #BLUEHAIR

by - svibnja 20, 2020

Prije puno vremena kupila sam ovu tzv. šminku za kosu koja mi se činila kao odličan način za isprobati lude boje na kosi, ali se mogu isprati kada to poželim. Jako dugo mi je trebalo da ih isprobam, no to sam napravila, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Proizvod dolazi u čvrstoj crnoj tubici s detaljem u boji koju kupujute. Upakirane su u simpatične kutijice s vrlo zanimljivim frizurama. Na kutijici se nalazi sastav proizvoda, a u kutijici se nalaze i detaljne upute za korištenje proizvoda, a sve možete vidjeti na slikama ispod. U tubici se nalazi 30 ml proizvoda, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Mogu se kupiti u svim drogerijama, a cijena im varira od 40 do 50 kn, ovisno gdje kupujete, u DM-u su bile povoljnije nego u Bipi.



Boja je gušće i vrlo kremaste formule, lijepo se nanosi i razmazuje po kosi. Intenzivnijeg je mirisa koji se zadržava na kosi, ali nije neugodan.


Proizvod sam nanosila po uputama, na suhu kosu, dobro počešljala, te posušila fenom. Boja ostaje na četkama kada je mokra (što je i logično), ali i kada je suha te se malo runi s kose kada je posušena. Ipak, jednom kada se posuši, ne preslikava se, niti na rukama, niti na namještaju, posteljini ili odjeći. Kosa je s ovim proizvodom poprilično suha i kruta. Može se lijepo stilizirati. Jednim pranjem se lagano ispire i ne ostavlja stain, odnosno mrlje na kosi. Nakon ispiranja ove boje s kose, preporučujem dobru hidrataciju.



Moja kosa je prirodno srednje tamne smeđe nijanse, te imam plave balayage pramenove. Boja se lijepo uhvatila i na smeđe i na plave dijelove, ali na izblajhanim plavim dijelovima, boja je bila puno intenzivnija. Također ružičasta boja je puno intenzivnija na kosi, dok je plava i na blajhanim i na smeđim dijelovima dosta zagasita, ali se obje boje vide. U sebi imaju sedefasti sjaj koji se na kosi ne vidi.



I za kraj mogu reći da je ovo skroz zanimljiv proizvod, ako želite isprobati neku "ludu" boju, a niste sigurni, idete na nekakvu tematsku zabavu, festival, maskirate se ili pak, želite nešto novo za svojoj kosi. Lako se koristi i super funkcionira, no voljela bih da ne isušuje toliko kosu. 

Jeste li isprobali L'Oreal šminku za kosu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari