BALEA Q10 OKOLOOČNA KREMA

by - travnja 08, 2020

Okoloočnu njegu smatram vrlo važnom i koristim ju svakodnevno, ujutro i navečer. Nemam bore, ali imam manje fine linije ispod oka, a i puno se smijem, pa ih koristim preventivno, ali i za hidrataciju tog područja. Čula sam pozitivne dojmove za Balea Q10 kremicu, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Krema dolazi u tubici, bijelo-žutoga dizajna i lako se dozira. Upakirana je u kutijicu sa svim informacijama o proizvodu, a naveden je i sastav koji vidite na slici ispod. Balea ju opisuje kao učvršćujuću kremu protiv bora za područje oko očiju. Veganska je. Može se kupiti u DM-u po cijeni od 25 kn, a u tubici se nalazi 15 ml proizvoda koji će potrajati jako dugo, mjesecima jer pri korištenju nije potrebna velika količina proizvoda.



Kremica je bijele boje i bez mirisa. Kremaste je i nešto gušće teksture, lijepo se razmazuje i brzo upija, a odlična je i ispod šminke, koja puno ljepše sjeda na njegovanu kožu. Nije izazivala ikakve iritacije oka. Lijepo njeguje okoloočno područje, osvježi i lagano, ali stvarno vrlo lagano zagladi kožu. Što se tiče učinka na bore, nemam ih pa to ne mogu komentirati, a što se tiče finih linija, i dalje su tu (realno, ne očekujem čuda, već njegu), ali su manje vidljive kada je koža njegovana i nahranjena.



I za kraj mogu reći da sam zadovoljna kremicom. Lijepo njeguje okoloočno područje, super funkcionira ispod šminke i pristupačna je, ali ako očekujete puno od kremice i imate zahtjevniju kožu, možda vam neće biti dovoljna. Imajte na umu da sam ja u svojim dvadesetima.

Jeste li isprobali Balea Q10 okoloočnu kremicu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari